Налоговая инспекция покажет "силовую"нагрузку БауманаЯ так и не узнал физические силовые данные Баумана, угрожающего девушкам своей мощью, но есть предположение, что эта израильская леди смяла бы его в один кулак:
Що це на вас так вплинуло?Вінниця, вул. Соборна. Вихід до бувшої водонапірної башти. Зараз там здається музей, воїнів афганців.
Посмотреть вложение 20655
Ви ж просили саміЩо це на вас так вплинуло?
Тут, чи в лічку?До речі, @Berli , у мене до вас запитання особистого характеру...
ТутТут, чи в лічку?
Запитуйте...
Да, зп белаяБерли,вы налоги исправно платите!?![]()
![]()
В чому сенс життя?!Запитуйте...
У вас бували думки про самогубство?Якщо мого, то зробите все можливе, щоб хорошим людям не зробити погано. Бути максимально чесним перед собою та іншими. В біді не залишати друзів та близьких.
А якщо в цілому (на мою думку) і одного Павліка, сенс життя в тому, що його потрібно прожити так, щоб не було боляче за безцінно прожити роки (це якщо в тебе є совість).
А якщо совісті не має, то і сенсу життя теж не має, бо ви не живете, ви просто існуєте.
Були... НажальУ вас бували думки про самогубство?
Я не вор, а она не боец. Она тяжелоатлетка, а я врач.Snowcat,я думаю,что вы мешочки с деньгами тырите лучше,чем та барышня дерётся)
В якому віці?Були... Нажаль
Наскільки юному??!І в юному, і навіть після 30-ти.
Але оскільки я являюсь трохи релігійною людиною, то зробити це не можу.
20Наскільки юному??!
20 років - це вже не юність, як на мене
Ми завжди юні.20 років - це вже не юність, як на мене![]()
В Бога вірю, але до церкви не ходжу.В чому проявляється ця ваша " трохи релігійність ", @Berli ?
Який релігійний світогляд вам ближче всього?В Бога вірю, але до церкви не ходжу.
Не ваша справа, вас запрошувати не будемо...Когда свадьба?)