Осознать смысл,он не в бумаге,а в "золоте" и "серебре"@Ana Stasiya X , у мене до вас також запитання інтимного характеру: у чому сенс життя?!
Як милоКстати,Ира,короновирус не зацепили с собой по прилёту?
Фігушки, не дочекаєтесь. Так Бауману з Ліцедєєм передайтеКстати,Ира,короновирус не зацепили с собой по прилёту?
Це передмістя Шарма.Гарні фото, @BerliЩе б геолокації вказали, то ціни б вам не було
Прикольно.Це передмістя Шарма.
Якісь храми, і площа Миру.
Сьогодні іду до Каіру.
Потрібно, я робив. Його при перетині кордону запитують.Прикольно.
Як зараз з в'їздом в Єгипет?
Тести робити треба?
На першій лінії зупинилися?Потрібно, я робив. Його при перетині кордону запитують.
ТакНа першій лінії зупинилися?
Може трохи провокаційне запитання, але...На першій лінії зупинилися?
Все залежить від умов поїздкиМоже трохи провокаційне запитання, але...
Ви, зі мною поїхали десь відпочивати?![]()
І які б це я міг поставити умови?Все залежить від умов поїздки![]()
Умови ставлю яІ які б це я міг поставити умови?
Ой, прошу вибачення... Як я міг це забути...Умови ставлю я![]()
І які, наприклад у вас, могли би бути вимоги стосовно мене?Умови ставлю я![]()
Для початку на зустріч private - welcome, а там вже буде видноІ які, наприклад у вас, могли би бути вимоги стосовно мене?
Дякую, що не відшили відразуДля початку на зустріч private - welcome, а там вже буде видно![]()
Всі бояться часу, тільки час боїться пірамід
Вы хотите о чем-то поговорить?)))А какой у Баумана рост/вес и силовые? Фронтальный присед, жим стоя и становая тяга.
Дякую
Катання на квадроциклах у пустелі - такого сервісу і клімату у нас нема. Отримані враження від такої trip ні з чим не порівняти.Дякую
Ні... Не катався ні на першому, ні на другому.
Квадроцикли є і у нас, а верблюдів я боюсь....
Тим паче там ними управляють місцеві цигани... А вони наглючі і приставці...
Я в Тунісі на квадроциклах їздив. То не цікаво. Потрібно пробувати щось нове постійно.Катання на квадроциклах у пустелі - такого сервісу і клімату у нас нема. Отримані враження від такої trip ні з чим не порівняти.
З приводу верблюдів, це справді на любітєля.