- Реакции
- 1,193
- Баллы
- 113
Нєт прідєла савєршенствуАля, простой вопрос. Во время сквирта ты ссышся или нет?)))
Нєт прідєла савєршенствуАля, простой вопрос. Во время сквирта ты ссышся или нет?)))
Я деликатно задал вопрос, а ты мне опять делаешь беременную голову. Что ты за человек?Нєт прідєла савєршенству![]()
Читайте выше)Извините что вмешиваюсь в Ваше общение ))))
Но "ссышся" к деликатному вопросу очень трудно отнести )))
@Лицедей , до вашої " вагітної" голови не маю ніякого відношення. І взагалі між нами немає нічого спільного АПРІОРІЯ деликатно задал вопрос, а ты мне опять делаешь беременную голову. Что ты за человек?
У @Лицедей рівень розумового розвитку такий самий як і у konstanta00. Малоймовірно, що він взагалі щось розуміє українською мовоюИзвините что вмешиваюсь в Ваше общение ))))
Но "ссышся" к деликатному вопросу очень трудно отнести )))
Дізнаєтеся в ЗАГСіАля, да или нет?)
Что же все через постель?Дізнаєтеся в ЗАГСі![]()
" Шара " бува лише у пастціЧто же все через постель?
Ой все. Спросишь ты у меня что то." Шара " бува лише у пастці![]()
Ми і так не спілкуємося, окрім публічних прелюдійОй все. Спросишь ты у меня что то.
Пусть все знают, мне скрывать нечегоМи і так не спілкуємося, окрім публічних прелюдій![]()
Психологію дрочиків знаю на " відмінно " і без ваших нагадувань, @ЛицедейПусть все знают, мне скрывать нечего
Допити влаштовуйте своїй коханій, а не меніОй все. Спросишь ты у меня что то.
Обидки вам не идутДопити влаштовуйте своїй коханій, а не мені![]()
Зате вам вони дуже пасуютьОбидки вам не идут
http://instagr.am/p/CPKtT4FlDiM/ Вам не нАдо?)Зате вам вони дуже пасують![]()
Ні, але...за всіма ознаками схоже на те, що у вас біла гарячкаhttp://instagr.am/p/CPKtT4FlDiM/ Вам не нАдо?)
А почему именно белая?Ні, але...за всіма ознаками схоже на те, що у вас біла гарячка![]()
Спитайтеся у викладача на екзаменіА почему именно белая?
Какие ещё горячки вы знаете?
А шо сдаём?Спитайтеся у викладача на екзамені!
А чому це ви такий гіперзбуджений сьогодніА шо сдаём?
Настюша, у мене до вас запитання чисто професійного характеру: чи існує сексуальне життя в шлюбі після партнерських пологівСтарые истории как придут к своему финалу ,тогда и закроются![]()
Слово "партнерство" во всех смыслах в нашей стране практически не существуетНастюша, у мене до вас запитання чисто професійного характеру: чи існує сексуальне життя в шлюбі після партнерських пологів?