Ana Stasiya X
Well-Known Member
- Реакции
- 430
- Баллы
- 83
А куда исчез отзыв о номере телефона +380634696284?Индиго вопрос к вам .Я хочу дальше дополнить сознательным " паливом",людей в форме
Ну чій це номер?А куда исчез отзыв о +380634696284?
Я ж тебе неоднократно советовал и предлагал решение. Физический труд ликвидирует депрессии на раз. Займись физкультурой, поддержанием формы. Турник, брусья, приседания или гири приобрети.А мене знов накриває дипресняк...
Нічого не можу подіяти. Якась постійна втома, розваляний...
На наступному тижні, у мене тріп... Але якось теж не радує.
Зрозуміло, що нитиків, ніхто не любить, але цеж форум, де ще можна поділитись?
Може, таки спробувати алкотерапіюА мене знов накриває дипресняк...
Нічого не можу подіяти. Якась постійна втома, розваляний...
На наступному тижні, у мене тріп... Але якось теж не радує.
Зрозуміло, що нитиків, ніхто не любить, але цеж форум, де ще можна поділитись?
Дякую за пораду. Але я не можу вживати алкогольМоже, таки спробувати алкотерапію?!
Квітень 2021
Десь там
#momentsofmylife
Посмотреть вложение 20485
Аля, вы тут?
Дрочікам скуШно на роботі без халявних розваг?!Аля, вы тут?
Да.Дрочікам стало скучно на роботі без халявних розваг?!
Усі належні процедури в рамках кримінального провадження лише після ретельного ознайомлення з особовою справоюДа.
Разсудите, очень важно ваше авторитетное мнение.
Несемся....Усі належні процедури в рамках кримінального провадження лише після ретельного ознайомлення з особовою справою
Крок 1: konstanta00 - в Instagram або GoogleНесемся....
Сквирт на заказ. Это отдельная услуга.
Как происходит " механизм" исполнения?
Аля у меня к вам простой вопрос, во время севирта на заказ, вы писяетесь или это другие выделения?Крок 1: konstanta00 - в Instagram або Google
Крок 2: уважно переглядаєте famous відео цієї особи від 8-9 травня 2021 року. Можна навіть без аудіосупроводу
Крок 3: звертаєтеся в Печерський суд з доповіддю про отримані враження від та після процесу перегляду
P. S. : @Лицедей , це ваш духовно-просвітницький рівень![]()
I gave you already EASY ANSWERАля у меня к вам простой вопрос, во время севирта на заказ, вы писяетесь или это другие выделения?
Нужно знать именно ваше мнениеI gave you already EASY ANSWER![]()
Waarom?!Нужно знать именно ваше мнение
Крок 1: konstanta00 - в Instagram або Google
Крок 2: уважно переглядаєте famous відео цієї особи від 8-9 травня 2021 року. Можна навіть без аудіосупроводу
Крок 3: звертаєтеся в Печерський суд з доповіддю про отримані враження від та після процесу перегляду
P. S. : @Лицедей , це ваш духовно-просвітницький рівень![]()
По поводу Печерского суда согласна-они все умеют -даже ДВI УХВАЛИ суда по однiй справi прийматиАля у меня к вам простой вопрос, во время севирта на заказ, вы писяетесь или это другие выделения?
Авжеж, @Ana Stasiya X . До речі, містер @Лицедей постійно порушує ПДР. Зокрема, він неодноразово перетинав таємницю суцільних смуг і не тількиПо поводу Печерского суда согласна-они все умеют -даже ДВI УХВАЛИ суда по однiй справi приймати
Очень важно мнение эксперта.Waarom?!
Вам 2 полоски я ещё не заделал.Авжеж, @Ana Stasiya X . До речі, містер @Лицедей постійно порушує ПДР. Зокрема, він неодноразово перетинав таємницю суцільних смуг і не тільки![]()
Зі своїми т. н. шутєєчками про суцільні смуги будьте обережніше, @ЛицедейВам 2 полоски я ещё не заделал.
Аля, простой вопрос. Во время сквирта ты ссышся или нет?)))Зі своїми т. н. шутєєчками про суцільні смуги будьте обережніше, @ЛицедейА то можу влаштувати такий дистанційний сквіртінг, що вам доведеться шарові опори міняти опісля!..