- Реакции
- 1,193
- Баллы
- 113
Пробуйте на здоров'я?Я в Тунісі на квадроциклах їздив. То не цікаво. Потрібно пробувати щось нове постійно.
Пробуйте на здоров'я?Я в Тунісі на квадроциклах їздив. То не цікаво. Потрібно пробувати щось нове постійно.
Да просто любопытно. Он на словах весь такой грозный силач, всех порвет. Интересное, какие у него физические данные в таком случае. Или, например, в спарринге 1-на-1 по правилам ММА, например.Вы хотите о чем-то поговорить?)
Дочь мені здалось, що ви з мене кепкуєтеПробуйте на здоров'я?
Оригінально. Це з ваших особистих листувань?!
Ні, з інету. Дівчата мені не пишуть так.Оригінально. Це з ваших особистих листувань?!
Цікаве поєднання сучасності з архітектурною сміливістю Микити Сергійовича Хрущова...Уже не цнотливі нетрі в районі Палацу Україна
31.5.21
Київ, Україна
#momentsofmylife
Посмотреть вложение 20611
Так ШО,Баумана всё-таки посадили в подвал ? ?Уже не цнотливі нетрі в районі Палацу Україна
31.5.21
Київ, Україна
#momentsofmylife
Посмотреть вложение 20611
Чому мене має цікавити доля людини, про яку я знаю тільки з ваших слівТак ШО,Баумана всё-таки посадили в подвал ? ?![]()
Небайдужа громадянка?Це про вас?А вот мне,хоть я и не пишу таких громких фраз о себе,интерестно-какое количество девушек он запугал,что от них вымогал,куда их заставил идти работать (салон) и главный вопрос -когда ДБР займётся такими личностями как онЧому мене має цікавити доля людини, про яку я знаю тільки з ваших слів?!
При всій повазі до вас, Настюша, 4 роки експлуатувати тему одного, усім незнайомого персонажа - це явно не мій варіант?Небайдужа громадянка?Це про вас?А вот мне,хоть я и не пишу таких громких фраз о себе,интерестно-какое количество девушек он запугал,что от них вымогал,куда их заставил идти работать (салон) и главный вопрос -когда ДБР займётся такими личностями как он
То они на вашу попу засмотрелись@Ana Stasiya X , терміново передайте Баумяну: на Великій Васильківській якраз навпроти палацу " Україна " одразу 4 машини поцілувалися між собою. Ходять слухи, що його авто не дотрималося беспечної дистанції)
1.6.21
Київ, Україна
Посмотреть вложение 20630
Ліцедєй, спешл for you і вам подібних створила тему про 54 відтінки справжнього віртуала. Почитайте на дозвілліТо они на вашу попу засмотрелись
Скажіть приятелю що краше на озеро , з вудкою)Карочі, вже вдома...
Уже в котрий раз переконуюсь, що тюленячий відпочинок, не для мене. Усі ці Египти, Туніси зовсім не вражає, ти тільки втомлюєшся ще більше...
Сьогодні телефонував приятель, пропонує на вересень поїхати подивитись на Мачу-Пікчу, що в Перу.
А, мене щось ці руїни перестали вражати... Навіть не знаю, що відповісти