gendalf
Молодой человек
- Реакции
- 30
- Баллы
- 28
А что с командами не так? Это ж ваши лучшие клиенты.Це шо за лайкусік явному камраду, Анастейша?! Я шота провтикала?!
А что с командами не так? Это ж ваши лучшие клиенты.Це шо за лайкусік явному камраду, Анастейша?! Я шота провтикала?!
Хлоп'ята, чому ви срач в рекламі рабовласницько-здирницьких відносин XXI ст. не влаштовуєте?!
Сколько вас читаю и вспоминаю песню Мумий Тролля "Убегай" ? ?"Знаете что, давайте устроим оргию. Вечеринку оплачиваю я!" (с)
Неужели Вы настолько стары, что забыли правильное название этой песни?Сколько вас читаю и вспоминаю песню Мумий Тролля "Убегай" ? ?![]()
Сразу видно кто здесь представитель поколения пепси. )Взагалі-то в Україні правильно казати УТІКАЙ. Лагутенко Іллюші це відомо давно...
не споживаю таке. Уже писалаСразу видно кто здесь представитель поколения пепси. )
Переходи на текилу, с солью и лаймом.Підкажіть, будь ласка, як побороти можливу алкогольну залежність від віскаріка?!
тож питання лише ціни!? зйомка і продаж відео відіб*є вкладенеРєбятушкі, гроші за послуги, яких я НЕ ПРАКТИКУЮ, прошу переводити у благодійний фонд Крістіни Корягіної із Барнаула?
Виклик дівчаток з борделю на лесбі-on-house та їх прихована зйомка - найбільш оптимальний варіант як для вастож питання лише ціни!? зйомка і продаж відео відіб*є вкладене![]()
краще участь ?Виклик дівчаток з борделю на лесбі-on-house та їх прихована зйомка - найбільш оптимальний варіант як для вас
Ах,да.На скорую руку писала.Неужели Вы настолько стары, что забыли правильное название этой песни?![]()
Ходят слухи,что если много @издеть,то @лен станет меньше)))бухатьв меру это норм. главное не нажираться до неадекватности...)
Ходять слухи, буцім-то Анастейша - ровесниця соліста того колективуНеужели Вы настолько стары, что забыли правильное название этой песни?![]()
Так ,Шо за непорядок.Вы когда за мной ходили следом - не рассмотрели?))Ходять слухи, буцім-то Анастейша - ровесниця соліста того колективута тільки ША: про це нікому не кажіть???
Алкоголік ніколи не зізнається про те, що він п'є... Так ви перестали локати коньяк по ночамТак ,Шо за непорядок.Вы когда за мной ходили следом - не рассмотрели?))
Алкоголік ніколи не зізнається про те, що він п'є... Так ви перестали локати коньяк по ночам?
О которой знают лишь люди, рождённые к конце 80-х - начале 90-х. ?Хотя эта,по-моему,у него самая первая песня
Людина до Вас по-людськи, а Ви до нього по-свинські. Та й що, для Вас ідеал скоростріл, який кінчає за 2 хвилини?Ніякого чуда в проясненні свідомості більшості козлів чоловічої статі бути не може... Значить, привела цього клієнта 19.10.20. Був у мене по регулярній ціні рази 4. Нормального сексу на 5 хв там нема. Дрочер і цим все сказано. Кінча тільки від свої долоні. Чай тіпа лишав. І шо ми маємо в кінцевому рахунку?! Людина вважає, що я зобов'язана його пожиттєво розважати, коли він хо. Чуваку тяжко зрозуміти, що він просто знущається із мене. Поваги до приватного життя - ніякої. Ще мені не вистачало витрачати безцінні хвилини життя на плітки про місце дислокації. Просто відправляю його у ЧС, бо моє терпіння не безкінечне, як і життя...
Посмотреть вложение 21236
Не вам мене учити. З цим і закінчимоЛюдина до Вас по-людськи, а Ви до нього по-свинські. Та й що, для Вас ідеал скоростріл, який кінчає за 2 хвилини?
Ну в такому випадку не публікуйте приватні переписки, тим більше з нормальними адекватними камрадами. На цьому і кінчимо.Не вам мене учити. З цим і закінчимо![]()
Модератором Простікома себе возомнили?! Лаври слави @Indigo спокою не дають?!Ну в такому випадку не публікуйте приватні переписки, тим більше з нормальними адекватними камрадами. На цьому і кінчимо.
А что смешного-то?Осталось выяснить кто маньяк - вы или яО которой знают лишь люди, рождённые к конце 80-х - начале 90-х. ?
а нос большеХодят слухи,что если много @издеть,то @лен станет меньше)))![]()
Хуже длинного носа - длинный язык)а нос больше