Лицедей
Представитель уличной интеллигенции
- Реакции
- 1,377
- Баллы
- 113
Дуже схоже на алгоритм утворення родімки на великому пальці вашої лівої руки2 + 2 = 5
А так?
Беру пример с вас.Вы в этом деле(побрехеньках)- прима!Ну да, ну да... у Настюшкі явно талант такі реалістичні автобіографічні побрехеньки на ходу створювати![]()
В черговий раз їхала з сауни додому, заскочила в Hoboken, купипа 2 четвертини кавуна. Цигарки не споживаю, Анастейша! Так спільнику і передайтеБеру пример с вас.Вы в этом деле(побрехеньках)- прима!
Ніколи не розумів людей, які відвідують сауни літом. Вам мало бані на вулиці?В черговий раз їхала з сауни додому, заскочила в Hoboken, купипа 2 четвертини кавуна. Цигарки не споживаю, Анастейша! Так спільнику і передайте
Посмотреть вложение 21200
В сауне, как правило, ледяной бассей есть. Может она за этим туда ходила. Что ж поделаешь, если дома даже из холодного крана течет теплая вода.Ніколи не розумів людей, які відвідують сауни літом. Вам мало бані на вулиці?
Это походу по всему Киеву такая фигня. "Преимущества" водозабора из открытых водоёмов.В сауне, как правило, ледяной бассей есть. Может она за этим туда ходила. Что ж поделаешь, если дома даже из холодного крана течет теплая вода.
онсен літом (а зимою та весною) саме то! особливо після фізичних вправ, походу в гори, піших прогулянок. і холодне пивко(неважливо тоді сапоро,кірін чи інше) просто бальзам на душу!В черговий раз їхала з сауни додому, заскочила в Hoboken, купипа 2 четвертини кавуна. Цигарки не споживаю, Анастейша! Так спільнику і передайте
Это вы "на попусках" решили арбузиком перекусить?В черговий раз їхала з сауни додому, заскочила в Hoboken, купипа 2 четвертини кавуна. Цигарки не споживаю, Анастейша! Так спільнику і передайте
Арбуз прекрасно выводит алкогольные токсины из организма. Сауна так само. Все правильно девчулька делает. Беспокоится о своем здоровье.Это вы "на попусках" решили арбузиком перекусить?![]()
Виїзд ІНДІ в елітну європейську сауну літом - це набагато краще, аніж замовлення бойового комплекту бордельних дівчаток в сімейне гніздечко у будь-яку пору року. Так внятніше?!Ніколи не розумів людей, які відвідують сауни літом. Вам мало бані на вулиці?
Просто цікаво, чому літом замовляють інді саме в сауну. Я, наприклад, влітку люблю ніжитися на пляжі та купатися в Дніпрі. Тому не розумію, чому не можна замовити інді саме на пляж.Виїзд ІНДІ в елітну європейську сауну літом - це набагато краще, аніж замовлення бойового комплекту бордельних дівчаток в сімейне гніздечко у будь-яку пору року. Так внятніше?!
Песочек разрушает структкру резинового изделия и натирает поршень. Пляж - не лучшее место для закакза туда индиПросто цікаво, чому літом замовляють інді саме в сауну. Я, наприклад, влітку люблю ніжитися на пляжі та купатися в Дніпрі. Тому не розумію, чому не можна замовити інді саме на пляж.
Ну так створіть окрему тему та й досліджуйте це питання на здоров'я?. Потім нас поінформуєте, що з того вийшло?Просто цікаво, чому літом замовляють інді саме в сауну. Я, наприклад, влітку люблю ніжитися на пляжі та купатися в Дніпрі. Тому не розумію, чому не можна замовити інді саме на пляж.
Внешний вид этого кусочка арбуза - как пластиковый,искусственный.Сколько в него "напичкали" - остаётся только гадать. Люди,следящие за своим здоровьем такое не едят)))))))Арбуз прекрасно выводит алкогольные токсины из организма. Сауна так само. Все правильно девчулька делает. Беспокоится о своем здоровье.
Оооо,Днепр-он таааакое чистыйSandyous написал(а):Просто цікаво, чому літом замовляють інді саме в сауну. Я, наприклад, влітку люблю ніжитися на пляжі та купатися в Дніпрі. Тому не розумію, чому не можна замовити інді саме на пляж.
Люди, следящие да своим здоровьем, не употребляют алкоголь. )Внешний вид этого кусочка арбуза - как пластиковый,искусственный.Сколько в него "напичкали" - остаётся только гадать. Люди,следящие за своим здоровьем такое не едят)))))))
Провесиональное)Ніколи не розумів людей, які відвідують сауни літом. Вам мало бані на вулиці?
Да,так а кто сказал что я пью ?Я и не курю.И так Киев какой то весь вонючий стал,мусором воняетЛюди, следящие да своим здоровьем, не употребляют алкоголь. )
Сказано это не за тебя, а за автора темы.Да,так а кто сказал что я пью ?Я и не курю.И так Киев какой то весь вонючий стал,мусором воняет![]()
Смотри пост выше.Да,так а кто сказал что я пью ?Я и не курю.И так Киев какой то весь вонючий стал,мусором воняет![]()
Не повторяя повторяйСмотри пост выше.
Я думаю,что он больше ваш спiльник(множественное число),чем мойТак спільнику і передайте![]()
Так мы увидим фикалии от арбуза!?Хотіли пожартувати, а тут...перебор, Настюша, однозначно пішов. Передайте коханцеві своєму, шо їсти одну сухом'ятку в запивку із колою та кофєйком натщесерце - то не є зер гуд для здоров'я.
Копрофилический юмор пошёл.Так мы увидим фикалии от арбуза!?![]()
![]()
![]()