- Реакции
- 1,193
- Баллы
- 113
Холодний apple juice разом із ice - це саме те, що мені треба уночі ?
Свои зависимости я сам переборол.У мене тільки 1 вапросе: це з особистого досвіду story?!
Шота не дуже переконливо звучитьСвои зависимости я сам переборол.
народное творчествоНу,по одной гребенке всех не судят
Мужчіна, по темі маєте шо сказати чи ваш удєл - лише блядунські побрехеньки?!Образовалась новая "Тема для двоих". )
Чому Ви так упереджено відноситеся до "блядунів"? У Вас дитячі травми?Мужчіна, по темі маєте шо сказати чи ваш удєл - лише блядунські побрехеньки?!
Новий психолог-блядунішка із чудотворними 5 см??!Чому Ви так упереджено відноситеся до "блядунів"? У Вас дитячі травми?
Саме так, спроможний цим скромним інструментом вилікувати усі Ваші неврози. )Новий психолог-блядунішка із чудотворними 5 см??!
Серйозно?! Так схоже на дешеві понти ?Саме так, спроможний цим скромним інструментом вилікувати усі Ваші неврози. )
Ваша дратівливість - один із симптомів алкогольної абстиненції. )Серйозно?! Так схоже на дешеві понти ?
Звідки такі глибокі пізнання в галузі психіатрії?! З власного досвіду, мабуть ? ?!Ваша дратівливість - один із симптомів алкогольної абстиненції. )
1-2 раза в день, это много?Шота не дуже переконливо звучить.
А як же рукоблудіє??!
У вас занадто висока самооцінкаСаме так, спроможний цим скромним інструментом вилікувати усі Ваші неврози. )
Немає межі досконалості1-2 раза в день, это много?
Алкашурики бувають різними...Одне діло, коли воно бухе мовчки йде спати, без конфліктів в родині. Гірше, коли алконавт перетворюється в біса навіть після декількох ковтків пивця і в родині є маленькі діти...Слава Небесному Отцю, заміжньою НІКОЛИ НЕ БУЛА і НЕ ПЛАНУЮ!!! Велике благо було дано мені від Всевишнього? народитися в сім'ї алконавтіка та РПЦ-шнутої православнутої? поки НЕБЕСНІ АНГЕЛИ у вигляді соціальних служб не ізолювали нас з сестрою із цього благородного товаристваСвого б/у чоловіка куди тільки не возила в свій час. Все марно. Ні батюшки, ні матушки, ні кодування, ні ампули...йому все було до сраки... тиждень - місяць і по новой
Не понимаю,зачем такие люди вообще рожают детей?Алкашурики бувають різними...Одне діло, коли воно бухе мовчки йде спати, без конфліктів в родині. Гірше, коли алконавт перетворюється в біса навіть після декількох ковтків пивця і в родині є маленькі діти...Слава Небесному Отцю, заміжньою НІКОЛИ НЕ БУЛА і НЕ ПЛАНУЮ!!! Велике благо було дано мені від Всевишнього? народитися в сім'ї алконавтіка та РПЦ-шнутої православнутої? поки НЕБЕСНІ АНГЕЛИ у вигляді соціальних служб не ізолювали нас з сестрою із цього благородного товаристваГоловні герої досі живі, здорові, все так же бухають ( це при тому, що обом за 60+ )), ніяка коронка їх не бере, АЛЕ...роблять вони це все БЕЗ батьківських прав на мене із sister?.
здесь все банально просто, ебались для кайфаНе понимаю,зачем такие люди вообще рожают детей?
Ні, їбались для батьків і Всевишнього. Обом було уже за 30, коли тіпа створили " сім'ю ". І його батьки вимагали дітей. Тільки їм обом ми не були потрібні. Все набагато простіше, рєбятушкіздесь все банально просто, ебались для кайфа
Тепер зрозуміло, чому Ви така сердита та ненавидите чоловіків. Шкода, що Ваше життя склалося так, що ви були обділені батьківською любов'ю. ((( Співчуваю.Алкашурики бувають різними...Одне діло, коли воно бухе мовчки йде спати, без конфліктів в родині. Гірше, коли алконавт перетворюється в біса навіть після декількох ковтків пивця і в родині є маленькі діти...Слава Небесному Отцю, заміжньою НІКОЛИ НЕ БУЛА і НЕ ПЛАНУЮ!!! Велике благо було дано мені від Всевишнього? народитися в сім'ї алконавтіка та РПЦ-шнутої православнутої? поки НЕБЕСНІ АНГЕЛИ у вигляді соціальних служб не ізолювали нас з сестрою із цього благородного товаристваГоловні герої досі живі, здорові, все так же бухають ( це при тому, що обом за 60+ )), ніяка коронка їх не бере, АЛЕ...роблять вони це все БЕЗ батьківських прав на мене із sister?.
Виходить, якщо Вашим батькам за 60, а Вам 21, то Вас народили в 40+?Ні, їбались для батьків і Всевишнього. Обом було уже за 30, коли тіпа створили " сім'ю ". І його батьки вимагали дітей. Тільки їм обом ми не були потрібні. Все набагато простіше, рєбятушкі
Она вроде указывала в анкете, что 2000-го года рождения. Совсем юное создание.Ооооо,и кто кого ещё насилует смехом.Ире 21
Спасибо,Sandyous,повеселили меня на ночь глядя![]()
Так. Юне, дурне, і самозакоханеОна вроде указывала в анкете, что 2000-го года рождения. Совсем юное создание.
Анастейша, ви із коханцем по імені @Лицедей повинні заздрити мовчки???Ооооо,и кто кого ещё насилует смехом.Ире 21
Спасибо,Sandyous,повеселили меня на ночь глядя![]()
А кто это???Анастейша, ви із коханцем по імені @Лицедей повинні заздрити мовчки???