Marfuha
Well-Known Member
- Реакции
- 1,571
- Баллы
- 113
Ниче, с запаса тоже берут, повод другой...Мне поздно!
Ниче, с запаса тоже берут, повод другой...Мне поздно!
Ні) бронетанкові інженерія))))Спалили "кантору", вы явно не из разведки
Контракт надо подписать, а у меня так рука разболелась...До 45 призовний на контракт
Я даже не в запасе.СО-6.Ниче, с запаса тоже берут, повод другой...
Знаю,знаю : "для тех, кто в танке - повторяю в дуло..."Ні) бронетанкові інженерія))))
А ви я бачу обізнанаЗнаю,знаю : "для тех, кто в танке - повторяю в дуло..."
Неа,на свежем воздухепод кондиционером отдыхаете!?
Пока ещё не дразнюсьДразнюкин
Ви ж чули що на параді ЛГБТ були і секс меншини із ЗСУ? От їм вас і віддамоС Вашей авой прозвучало как реальная угроза...
У меня любовник професійний військовий...А ви я бачу обізнана
Неееееет!!!!Ви ж чули що на параді ЛГБТ були і секс меншини із ЗСУ? От їм вас і віддамо
Один добре, а два кращеУ меня любовник професійний військовий...
Что за парад?Ви ж чули що на параді ЛГБТ були і секс меншини із ЗСУ? От їм вас і віддамо
Не, так мужчинами они точно не станутВи ж чули що на параді ЛГБТ були і секс меншини із ЗСУ? От їм вас і віддамо
Да да, і буде: Роби раз, Роби два. Все по командіНеееееет!!!!
Главное, чтобы не одновременноОдин добре, а два краще
Парад секс меншин вчора був в КиєвіЧто за парад?
Та вже приходили. Нічого не вийшло.Да да, і буде: Роби раз, Роби два. Все по команді
Ну ні) у нас субординація і вислуга років)Главное, чтобы не одновременно
Оххоо..Парад секс меншин вчора був в Києві
У наших и крестик прокатитКонтракт надо подписать, а у меня так рука разболелась...
За то на вас нічого поганого писати не будутьНе, так мужчинами они точно не станут
То не наші були)Та вже приходили. Нічого не вийшло.
Цілком вірно) може він взагалі не грамотнийУ наших и крестик прокатит
Моему 2 года до пенсии, но форма у него и выносливость (таки да, сейчас таких уже не делают!!!)Ну ні) у нас субординація і вислуга років)
О, там научат Родину любить, остальное лишнееЦілком вірно) може він взагалі не грамотний
Поздно...Мая неграматнама. ПисАть не умею савсемана
Навіщо тобі щось писати, копати будеш)Мая неграматнама. ПисАть не умею савсемана