- Реакции
- 1,193
- Баллы
- 113
Мені все одно, яка ви. Я в людях ціную інші якості.@Berli , чи маю право я (таскана-перетаскана за останні 5 років прастітутка) спілкуватися з іншими повіями із зони ЄС псевдо-англійською мовою?
Посмотреть вложение 24142
Про які якості свідчить той факт, що ви запропонували повії із 5-річним робочим стажем (тобто мені) виконувати важку фізичну чоловічу працю у вас на дачіМені все одно, яка ви. Я в людях ціную інші якості.
А спілкуватись чи не спілкуватись, то ваше право.
Ви ж розумієте, що то був жарт?Про які якості свідчить той факт, що ви запропонували повії із 5-річним робочим стажем (тобто мені) виконувати важку фізичну чоловічу працю у вас на дачі?
Дивне sense of humour у вас...Ви ж розумієте, що то був жарт?
Я от наприклад коли робив ремонт в квартирі, в той час ліфт ще не запустили.
І мені на 8й поверх, потрібно було переносити буд матеріали. То я на роботі багатьох запитував:
- Чи вони сильні програмісти.
Ті хто відповідав, що так, або більш менш, то я казав, що дуже добре, поносиш мені пісок і цемент, бо ліфт не працює...
Яке є... Ви, що із-за цього любити мене будете менше?Дивне sense of humour у вас...
Головне - себе не обманюйтеЯке є... Ви, що із-за цього любити мене будете менше?
Слышали про муверов?Ви ж розумієте, що то був жарт?
Я от наприклад коли робив ремонт в квартирі, в той час ліфт ще не запустили.
І мені на 8й поверх, потрібно було переносити буд матеріали. То я на роботі багатьох запитував:
- Чи вони сильні програмісти.
Ті хто відповідав, що так, або більш менш, то я казав, що дуже добре, поносиш мені пісок і цемент, бо ліфт не працює...
У Києві у всіх проблеми з почуттям гумору?Слышали про муверов?
Глупость или жадность?
ДобреГоловне - себе не обманюйте!
Яка різниця між словами " добре" і " self-deception" ??У Києві у всіх проблеми з почуттям гумору?
Я ж погодився з вами на рахунок самообману...Яка різниця між словами " добре" і " self-deception" ??
Лише погодилися, але... мозок не підключалиЯ ж погодився з вами на рахунок самообману...
Що не так?
Як скажете...Лише погодилися, але... мозок не підключали![]()
У мене запитання. Припустимо, я вас запрошую поїхати зі мною на Мальдіви. То, цього буде достатньо, щоб ви провели ці два тижні зі мною. Чи ще додатково потрібно буде платити?Лише погодилися, але... мозок не підключали![]()
А як же цегла на вашій дачі?!У мене запитання. Припустимо, я вас запрошую поїхати зі мною на Мальдіви. То, цього буде достатньо, щоб ви провели ці два тижні зі мною. Чи ще додатково потрібно буде платити?
Ви ж відмовились... Знайду когось іншогоА як же цегла на вашій дачі?!
Сам факт тої пропозиції занадто огиднийВи ж відмовились... Знайду когось іншого
Прошу вибачення, якщо я вас образивСам факт тої пропозиції занадто огидний![]()
Просто показали свою справжню сутністьПрошу вибачення, якщо я вас образив
Просто показали свою справжню сутність![]()
Ви проспустили питання про " болісну правду"
Там не має що сказати, я мудак і цим все сказано.Ви проспустили питання про " болісну правду"![]()
Вириваєте слова із контекстуТам не має що сказати, я мудак і цим все сказано.
В ваших очах я такий і є....Вириваєте слова із контексту![]()
Відкрито подивитися в очі реальності - непростоВ ваших очах я такий і є....
Просто, я ж написав...Відкрито подивитися в очі реальності - непросто?
Хто я, ми визначились.