- Реакции
- 1,193
- Баллы
- 113
Яке питання?Хто я, ми визначились.
Тепер, дайте відповідь на моє запитання.
Це тіпа ви на рахунок тої пародії на пропозицію закордонного ескорту зараз говорите
Яке питання?Хто я, ми визначились.
Тепер, дайте відповідь на моє запитання.
Мені, більше подобається слова - компанія.Яке питання?
Це тіпа ви на рахунок тої пародії на пропозицію закордонного ескорту зараз говорите?!
Фантазія у вас, канєшно, невичерпна?, як у всіх дрочів?Мені, більше подобається слова - компанія.
Я уже і дроч! Найс!!!Фантазія у вас, канєшно, невичерпна?, як у всіх дрочів?
Нічого не пойняв
Нє, хто це?
Дам підсказку: ім'я в нього, як у вас по-батюшке - СашаНє, хто це?
А от мені про вас ваш же особистий номер багато чого кажеЦе мені нічо не скаже
Чому ви всім втіраєте, що нібито із Вінниці, а ФОП зареєстрували в місті Іллінці Вінницької областіСупер! Я вітаю вас, що ви вмієте гуглом користуватись![]()
По місцю приписки. Був зареєстрований ФОП.Чому ви всім втіраєте, що нібито із Вінниці, а ФОП зареєстрували в місті Іллінці Вінницької області?
Щось я вас не розумію, @BerliПо місцю приписки. Був зареєстрований ФОП.
Але я в Іллінцях не проживаю з 2000 року.
А з вашої сторони, не дуже чемно світити чужі данні. Це так... просто до слова![]()
Не переймайтесьЩось я вас не розумію, @Berli
А що це у вас стільки судових справ? Може розкажете публіціНе переймається...
В понеділок, 17 січня 2021 року, ви скинули для широкого загалу фото з вашого паспорта, в якому чітко видно, що місце прописки у вас одне-єдине. Зокрема, видно перші літери назви місцевого РОВД, першу літеру назви вулиці прописки, а також номер будинку прописки. Виникає логічне питання: так хто чиї дані все-таки першим засвітив?!По місцю приписки. Був зареєстрований ФОП.
Але я в Іллінцях не проживаю з 2000 року.
А з вашої сторони, не дуже чемно світити чужі данні. Це так... просто до слова![]()
Я не прописувався по новому місцю проживання. Ось і все.В понеділок, 17 січня 2021 року, ви скинули для широкого загалу фото з вашого паспорта, в якому чітко видно, що місце прописки у вас одне-єдине. Зокрема, видно перші літери назви місцевого РОВД, першу літеру назви вулиці прописки, а також номер будинку прописки. Виникає логічне питання: так хто чиї дані все-таки першим засвітив?!
Посмотреть вложение 24162
Йдемо далі. Зараз вам 37 років. Такий самий вік ви вказали у додатку для знайомств по Вінниці мамба точка ру (!!!). 2000 рік був 22 роки тому, тобто отчий дім ви покинули в 37-22= 15 років ( ну візьмемо з натяжкою 16 років вам було). Всі ці 22 роки осмисленного життя ви тіпа не живете в Іллінцях, але чомусь там прописані і, очевидно, народилися там же...Виникає питання: в який період свого життя ви тіпа були в дитбудинку і чи був він узагаліЯ не прописувався по новому місцю проживання. Ось і все.
Мене цікавить інше, чому ви проявляєте до моєї персони таку цікавість?
Це був ДЮСШ-інтернат. Де я провів майже три роки.Йдемо далі. Зараз вам 37 років. Такий самий вік ви вказали у додатку для знайомств по Вінниці мамба точка ру (!!!). 2000 рік був 22 роки тому, тобто отчий дім ви покинули в 37-22= 15 років ( ну візьмемо з натяжкою 16 років вам було). Всі ці 22 роки осмисленного життя ви тіпа не живете в Іллінцях, але чомусь там прописані і, очевидно, народилися там же...Виникає питання: в який період свого життя ви тіпа були в дитбудинку і чи був він узагалі?
Яким чином спеціалізований заклад для обдарованих дітей з підвищеною підготовкою в обраному виді спорту під назвою ДЮСШ-інтернат пов'язаний із поняттям " дитбудинок "Це був ДЮСШ-інтернат. Де я провів майже три роки.
Ага.
Ще з дітдому.
Старий, зараз це називають, модним словом "Інтернат".
Ми між собою називали діт-спорт.Яким чином спеціалізований заклад для обдарованих дітей з підвищеною підготовкою в обраному виді спорту під назвою ДЮСШ-інтернат пов'язаний із поняттям " дитбудинок "?
Це ви у себе запитайтеМи між собою називали діт-спорт.
Щось не так?
Ага.
Ще з дітдому.
За 70к