- Реакции
- 1,193
- Баллы
- 113
Вінниця@Berli, чому про країну, місто та місце дислокації повії не розповіли?
Цінова категорія яка у дівчини була 3 роки тому?Вінниця
Я вже точно не пам'ятаю. 1000 здається, може більше.Цінова категорія яка у дівчини була 3 роки тому?
Це грн чи у. о.?Я вже точно не пам'ятаю. 1000 здається, може більше.
Грн. це ж Вінниця а не ЕміратиЦе грн чи у. о.?
Шо по опціям було заявлено за цю 1К UAH?)Грн. це ж Вінниця а не Емірати
Цього не памятаю... То був перший і останній мій похід.Шо по опціям було заявлено за цю 1К UAH?)
Якою сумою віддячили дівчині за даремно згаяний її робочий та життєвий часЦього не памятаю... То був перший і останній мій похід.
Мене цікавить лише точна сума до оплати, а не інші моменти тої надзвичайно конфіденційної та інтимної зустрічіТа, яка була обговорена перед зустріччю.
І якщо чесно, я радий що мене попросили піти...
1000 грн 48 коп.Мене цікавить лише точна сума до оплати, а не інші моменти тої надзвичайно конфіденційної та інтимної зустрічі![]()
Вот про 48 копеек слабо верится1000 грн 48 коп.
І 2 грн за трамвай в обидві сторони.
Вся ця кухня обійшлась.
Это был сарказмВот про 48 копеек слабо верится
Чек про оплату послуг повії встигли забрати на виході із блядохати1000 грн 48 коп.
І 2 грн за трамвай в обидві сторони.
Вся ця кухня обійшлась.
Ні, касового апарату, у неї не було.Чек про оплату послуг повії встигли забрати на виході із блядохати?
А він узагалі має бути в прастітуткіНі, касового апарату, у неї не було.![]()
Як там ваша хатня клуша поживаєМы близнецы.
Я не знаю. Якщо колись мене доля зведе з такою мадам, то я запитаю.А він узагалі має бути в прастітуткі?
Дуже дивно, що є речі, невідомі працівнику ІТ-індустрії із ЗП 70 000 грн/міс?Я не знаю. Якщо колись мене доля зведе з такою мадам, то я запитаю.
Можна подумати, що ви маєте меньше...Дуже дивно, що є речі, невідомі працівнику ІТ-індустрії із ЗП 70 000 грн/міс?
Акцент був на іншому моментіМожна подумати, що ви маєте меньше...
Он Ліцедей і Епть - вони 100%, мають більше, але ви чогось мене підстьобуєте цією цифрою ...
Кроме дурацких домыслов, аргументы будут?Як там ваша хатня клуша поживає?
Акі Іудушка відрікаєтеся від коханої бегемотихиКроме дурацких домыслов, аргументы будут?
А ви, би хотіли, разом зі мною, витрачати ці самі айтішні, вінницькі 70 тис грн?Акцент був на іншому моменті![]()
Жарптиці в стаях не літаютьА ви, би хотіли, разом зі мною, витрачати ці самі айтішні, вінницькі 70 тис грн?
Ви будете тільки однією єдиною...Жарптиці в стаях не літають![]()