Вона що не людина? Всі мають право...
І де таке подають?
Мало вподобайок з вашого бокуІ де таке подають?
Поважаю ваш вибір.
Не зовсім зрозумів?Поважаю ваш вибір.
Останній із могікан?
На когось особливого чекаєте чи просто вам комфортно такНе зовсім зрозумів?
Те, що я не одружений?
Нажаль ні...На когось особливого чекаєте чи просто вам комфортно так?
Ви щасливий бути в статусі холостякаНажаль ні...
Я просто нікому не потрібен.
Навіть і не знаю. Дехто самотність називає - свободою.Ви щасливий бути в статусі холостяка?
Чого не вистачає для цілковитого задоволення своїм життям?Навіть і не знаю. Дехто самотність називає - свободою.
Я уже звик бути на самоті. Хоча інколи хочеться, щоб поряд була людина яка тебе цінує по справжньому. Нажаль у мене такої не має.
А чи щасливий... Скоріше, що ні...![]()
1. Хорошої людини порядЧого не вистачає для цілковитого задоволення своїм життям?
70К грн/міс, що припадає на 1-го самотнього працездатного чоловіка - це недостатня сума як для Вінниці, @Berli1. Хорошої людини поряд
2. Здоров'я
3. Трошки грошей
4. Спокою в душі
Так. Трохи недостатньо.70К грн/міс, що припадає на 1-го самотнього працездатного чоловіка - це недостатня сума як для Вінниці, @Berli?
От уявіть собі, скільки пісюнів має обсосюкати середньостатистична київська бордельна повія, аби заробити ці 70К грн, @BerliТак. Трохи недостатньо.
А, вас зі списку закікавило тільки пункт про фінанси?
Мене чоловіки не цікавлять, а тим паче їхні причандали...От уявіть собі, скільки пісюнів має обсосюкати середньостатистична київська бордельна повія, аби заробити ці 70К грн, @Berli?!
Можливо, @bestiyakiev допоможе вам з підрахунками правильної кількості чоловічих члеників ...
Яка ваша місія на профільному форумі для повій, окрім фану?)Мене чоловіки не цікавлять, а тим паче їхні причандали...
По борделями я не ходжу, що таке запитувати.
А грошей мені не вистачає, я просто багатьом допомагаю. От тому хотілось би більше...
+ ще 1 питання вдогонку: скільком повіям ви допомогли за своє життя??Мене чоловіки не цікавлять, а тим паче їхні причандали...
По борделями я не ходжу, що таке запитувати.
А грошей мені не вистачає, я просто багатьом допомагаю. От тому хотілось би більше...
Для мене тут всі "сині літери". Я учасників форуму не розділяю на категорії.Яка ваша місія на профільному форумі для повій, окрім фану?)
В мене немає таких знайомих.+ ще 1 питання вдогонку: скільком повіям ви допомогли за своє життя??
Скільки вам зараз повних років?В мене немає таких знайомих.
37Скільки вам зараз повних років?
Скільки путан атімєлі за своє життя?
Жодної.Скільки путан атімєлі за своє життя?
Де та як давно відбувся цей візит?Жодної.
Один раз сходив, але я їй не сподобався і вона попросила мені вийти.