- Реакции
- 1,193
- Баллы
- 113
Краще покажіть, як воно у вас на сторінці номер 10 внутрішнього паспорта громадянина України єВаше право вірити чи не вірити.
Я написав як є...
Краще покажіть, як воно у вас на сторінці номер 10 внутрішнього паспорта громадянина України єВаше право вірити чи не вірити.
Я написав як є...
Нічим не ризикуюРіскований ви, однако![]()
А як же звання патріота України, яким ви самі себе тут публічно нагородилиНічим не ризикую
Не пойняв ваш сарказм... ПояснітьА як же звання патріота України, яким ви самі себе тут публічно нагородили?
Мозкові звивини вам в допомогуНе пойняв ваш сарказм... Поясніть
Оке, як скажете!Мозкові звивини вам в допомогу![]()
Что бы в рабство не попасть?))))))А я завжди подорожую з цими 4-ма паспортами видавництва Української держави, @Berli
14.1.2022
Десь, в Україні
#momentsofmylife
Посмотреть вложение 24044
Рабство - це якраз те, що відбувається в салоно-борделі @bestiyakiev та їй подібнихЧто бы в рабство не попасть?))))))
Мы никого не заставляем работать, люди сами к нам приходят и насильно их никто не держит) Зачем ты рабство к нам приплетаешь ? это необоснованный бредРабство - це якраз те, що відбувається в салоно-борделі @bestiyakiev та їй подібних
Рейд працівників ДБЗПТЛ розбереться з тонкощами роботи вашого салоно-борделюМы никого не заставляем работать, люди сами к нам приходят и насильно их никто не держит) Зачем ты рабство к нам приплетаешь ? это необоснованный бред
Так, я не услышала ответа от вас, к чем бред нести за рабство?) обиделась на кого то?) уволили?)Рейд працівників ДБЗПТЛ розбереться з тонкощами роботи вашого салоно-борделю![]()
Или видите в нас конкурентов, работу у вас перебиваем и от туда агрессия необоснованная ?)Рейд працівників ДБЗПТЛ розбереться з тонкощами роботи вашого салоно-борделю![]()
Такий стиль спілкування прибережіть для дєвок своїх підневольних та працівників правоохоронних органів. Окєюшкі?!Так, я не услышала ответа от вас, к чем бред нести за рабство?) обиделась на кого то?) уволили?)
Океюшки) не понимаю почему ты так взьелась ко мне, я же ничего никому плохого не сделала))Такий стиль спілкування прибережіть для дєвок своїх підневольних та працівників правоохоронних органів. Окєюшкі?!
Я не люблю посредников.@Лицедей , до речі, як ви ставитеся до бордельно-салонного сексуального рабства?! Як практично зразковий сім'янин та багатодітний батько, часто користуєтеся послугами @bestiyakiev?
Ну і прекрасно.Я не люблю посредников.
Недолюблюю, так як більшу частину мого життя, зміни не приносили мені нічого хорошого.А ви боїтеся змін, @Berli?!
Повний когнітивний дисонанс виходить?.Недолюблюю, так як більшу частину мого життя, зміни не приносили мені нічого хорошого.
Але, я живу за принципом, все, що стається - стається на краще.
Які тут жарти.... Сумна правда життя...Повний когнітивний дисонанс виходить?.
Чи це у вас такі жарти?)
Ваша зп у розмірі 70К грн / міс ( а зараз, може, і більше ) - то для когось також сумна правда життяЯкі тут жарти.... Сумна правда життя...
Але кому то тре....![]()