- Реакции
- 1,193
- Баллы
- 113
У кого/де ночували? Так внятніше?Я з Вінниці, в Києві буваю лише проїздом, тому, нічо не можу сказати. Тут киян повний мішок, може вони підкажуть...
У кого/де ночували? Так внятніше?Я з Вінниці, в Києві буваю лише проїздом, тому, нічо не можу сказати. Тут киян повний мішок, може вони підкажуть...
Один раз ночував у друзів моїх батьків, але то було давно. На проспекті Маяковського (зараз не знаю яка назва, може переіменували).У кого/де ночували? Так внятніше?
А решту разів де зупинявся вінницький ІТ-спеціаліст з ЗП 70К грн/місОдин раз ночував у друзів моїх батьків, але то було давно. На проспекті Маяковського (зараз не знаю яка назва, може переіменували).
Ніде.. я проїздом був в аеропорт, і на футбол. З футболу відразу додому.А решту разів де зупинявся вінницький ІТ-спеціаліст з ЗП 70К грн/міс?
А я у Львові, буду лише ввечері неділі.Якраз зі Львова виїзджаю![]()
Так, ще й досі маю бажання поцупити грошенят з вашого або @Лицедей - ївського гаманцяЦього разу виліт у мене і приліт у Львів. Київ, цей раз без мене.
А ще досі маєте бажання зі мною зустрітись?
Не в грошах щастя... Тим паче не в поцуплених.Так, ще й досі маю бажання поцупити грошенят з вашого або @Лицедей - ївського гаманця![]()
Поцуплена свобода набагато гірше поцуплених грошей в одмін на одноразовий сексуальний зв'язок. Просто задумайтесь над цим, @BerliНе в грошах щастя... Тим паче не в поцуплених.![]()
Тобто ви публічно закликаєте мене здійснити гріх прєлюбодіянія?! Так, @BerliОдружуєтесь з Ліцидеєм, і нічого красти не доведеться... Сам буде давати. І сумління буде чистим.
Дивлячись, що мати на увазі...Поцуплена свобода набагато гірше поцуплених грошей в одмін на одноразовий сексуальний зв'язок. Просто задумайтесь над цим, @Berli![]()
Я ж не знаю вашого з ним сімейного стану. Просто зробив припущенняТобто ви публічно закликаєте мене здійснити гріх прєлюбодіянія?! Так, @Berli?!
У вашому розумінні чоловік, у якого 1) в анамнезі шлюб та декілька дітей (!!!), 2) який строїть із себе тіпа завідного женіха, 3) який роками ( як і ви ) завісає на ресурсі для працівниць сексіндустрії в пошуках " за безплатно " не зрозуміло чого, то це норм чувакДивлячись, що мати на увазі...
А що якщо Ліцидєй, норм чувак. І у вас буде щастя?
Я за ним не слідкую.У вашому розумінні чоловік, у якого 1) в анамнезі шлюб та декілька дітей (!!!), 2) який строїть із себе тіпа завідного женіха, 3) який роками ( як і ви ) завісає на ресурсі для працівниць сексіндустрії в пошуках " за безплатно " не зрозуміло чого, то це норм чувак?)
@Лицедей , який у вас сімейний стан??Я ж не знаю вашого з ним сімейного стану. Просто зробив припущення
Дивно, а як же ваші безкоштовні віртуальні какашкі у моїй рекламі з приводу послуг вірту??!Я за ним не слідкую.
Про себе можу сказати, що тут я не шукаю нічого безплатного. І ви це знаєте...
Я тут заради фану...
Ой... Знайшли до чого приципитись...Дивно, а як же ваші безкоштовні віртуальні какашкі у моїй рекламі з приводу послуг вірту??!
Так приберіть їх за собою! Чи вас не вчили цьому у дитбудинку ? ?Ой... Знайшли до чого приципитись...
Не має можливості їх видалити (((Так приберіть їх за собою! Чи вас не вчили цьому у дитбудинку ? ?
@Indigo точно знає, як тіпа неможливе зробити можливим ?Не має можливості їх видалити (((
Буває соромно, причому постійно (((Самому-то собі перед самим же собою не соромно за такі заявки, @Berli ?!
Це при якому сімейному статусі?)Буває соромно, причому постійно (((
У мене немає нікого... Я сам одинЦе при якому сімейному статусі?)
Ваше право вірити чи не вірити.Хороша лапша як для вух громадянки @Ana Stasiya X![]()