Як мене чуть не наїбали на 400грн в абЫчнІй ФОРІ
Приїхала в укрпрованс, зашла в Фору. До слова, це єдиний оплот цивілізації як для цього Зажопинська. Дія відбувається в глухому і забитому смт Чорнобильського краю.
Значить, купила небагато чого, бо у моїх родичів є свій клаптик землі і манюсіньке господарство. 2 рабів-москалів в придачу немає)))) Карочє, окрім всього іншого взяла якесь там зефіроморозиво для маленького фаната " Смєшариків " ( з такою ж назвою, до речі). На стелажі точної ціни не писало, але була етикетка чи то 6 з копійками за штуку, чи то 6 з копійками за грам. Глянула, в упаковці 20 штук, по 15 гр кожна. Думаю собі, хрін з ним: головне - це для baby подарунок.
На касі мене приголомшили сумою до сплати - 900 з копійками українських тугриків. Я дістала 1000 грн і вирішила поцікавитися, що ж у чеку там таке є ексклюзивне, що вийшла така сума. Касир каже, що оці зефіроморозивки коштують аж 527 грн (!!!). Я їй кажу, що може вона не правильно вибила, бо там лише 300 гр і не може бути така сума. На що вона відповіла, що в пачці аж 80 штук (!!!), тому така ціна (!!!). Знов відповідаю, не може такого бути, бо на самій упаковці пише, що лише 20. Вона запропонувала її ( упаковку тобто ) розпакувати і особисто перерахувати, скільки штук ( !!!). Стою і думаю собі " Оце так трешак ", а жіночці чисто на вигляд від 35 до 40 рочків. Вже сама починаю звертати увагу на упаковку, зверху видно лише 5 штук, але знизу ряди 3-4 максимум. Тобто як там фізично 80 штук може влізти?!)))
В результаті декількахвилинних лекцій з боку касира попросила позвати когось старшого або зробити відміну. Коли прийшла старша, виявилося, що ця жіночка була неправа. Мені такі зробили " АХРАНА, АТМЄНА " і в результаті сума в чеку вийшла на 400 грн менша (!!!). Я все оплатила і в повному щоці вийшла на вулицю та пішла до родичів... В такому шоці, що забула навіть зайти в місцеву ЄВУ ( так, в цьому Мухосранську навіть є таке благо цього життя) по інші заплановані покупки...
Суть цієї історії проста: розслаблятися не можна навіть на хвилину, бо на кожному кроці тебе можуть наїбать!!!
А якщо по-нормальному, то уявіть собі, якби я затупила і не спиталася, то оплатила би 60 одиниць непридбаного товару і пішла собі далі з 20 його одиницями в пакеті. І з кимось же, мабуть, таке прокатує.
Ладно я, повія, не обідніла би без цих 400 грн, але ж життєві сюжети різні бувають...
6.10.21
Десь, в Україні
#momentsofmylife