James B_NDos)
Member
- Реакции
- 0
- Баллы
- 6
ты плохой проффесор.
а чего ему не спится, чешет ладонь чужое бабло ?
а чего ему не спится, чешет ладонь чужое бабло ?
Это вряд ли. Вы же ведите он меня шибануть хочет.Вы друг несостоявшегося J.Bonda?
У него просто детская травма из за этого,потому он пытается вымещать ее на девушках (женщинах)
Ну,то что друг -ясень пеньЭто вряд ли. Вы же ведите он меня шибануть хочет.![]()
Женская логика - тёмный лес.,)Ну,то что друг -ясень пень
А шибануть это оно хочет всех
А мужская -то ?!Женская логика - тёмный лес.,)
Это все выше сказаное, хоть не мне адресовано? А то я боюсь упустить сюжетный поворот ????И так они жили ,потом их обокрали![]()
Старая одесская шуткаЭто все выше сказаное, хоть не мне адресовано? А то я боюсь упустить сюжетный поворот ????
сумімасен,але я питав про камрадські ресурси,про які там паночка згадувала. я впевнений що ви там є,полюбасу. але питання просте- назвіть хоч один і з них! а щодо анастейші то лишимо кулі на потім, спершу ресурси камрадські ?Від вас - " питання в лоб", від Анастейші - " куля в лоб"... Рєбяткі, ви там розберіться, хто у кого стирив текст ?
Бойовим інтербджілкам немає діла до писульок невиліковних мудіків? Тому мій мозок зайнятий питаннями насущнимисумімасен,але я питав про камрадські ресурси,про які там паночка згадувала. я впевнений що ви там є,полюбасу. але питання просте- назвіть хоч один і з них! а щодо анастейші то лишимо кулі на потім, спершу ресурси камрадські ?
бідося, вся в ділах акі пчьолка.все нектар збирає ?Бойовим інтербджілкам немає діла до писульок невиліковних мудіків? Тому мій мозок зайнятий питаннями насущними![]()
Вибачте, але чому " бідою" називаєте моє покликання в житті?!бідося, вся в ділах акі пчьолка.все нектар збирає ?
бідося! а не бідаВибачте, але чому " бідою" називаєте моє покликання в житті?!
Рік за 2 для феї погано))бідося! а не бідав нас на поліссі так звуть вічно заклопотаних, в справах. а те що покликання співпадає то вері гуд! мо вам ще молоко за врєдность видавати тре(алегорія до івана васільєвіча), та рік стажу за 2?
?Літнє трансферне міжсезоння у повій... А я знімаю стрес як можу в проміжках між прийомами клієнтів. Не бухаю - так...локаю)))
Посмотреть вложение 21302 Посмотреть вложение 21303
ягер та з ред булом- оіші дес!Літнє трансферне міжсезоння у повій... А я знімаю стрес як можу в проміжках між прийомами клієнтів. Не бухаю - так...локаю)))
Посмотреть вложение 21302 Посмотреть вложение 21303
Спека неймовірна)Тому я і питаю: так а шо там з weather в Україні??