Ana Stasiya X
Well-Known Member
- Реакции
- 430
- Баллы
- 83
Я надеюсь,что все кто сидел у меня сегодня под домом утонули ?Big water came to Ukraine...
Тримайтеся там, рєбяткі?
Я надеюсь,что все кто сидел у меня сегодня под домом утонули ?Big water came to Ukraine...
Тримайтеся там, рєбяткі?
Нет,не так.Не нашли спасения?Я надеюсь,что все кто сидел у меня сегодня под домом утонули ?
Вот без обид. Честно.Я надеюсь,что все кто сидел у меня сегодня под домом утонули ?
Да у них работа *не без лежащего*.Кофеек пьют,хот дог. едят,от солнца и от меня прчутся,по телефону целый день беседуютВот без обид. Честно.
Вы что думаете что сотрудникам каких то там органов ну вот нефиг больше делать , чем сидеть у вас каждый день под домом?
Ира,если вы с Бауманом пьете это не означает,что все такие.Ви праві, Настуся: тут весь форум на словах нічьо міцніше чаю з пивом не вживає. А на ділі... головне - це щоб не зловживали?
....это пока что *обсмоктування*.А этот индивидум и дальше работает....о,времена,о нравы .....кстати,последних у него совсем нет ,зато шизоидальность в полном объеме.И его посты тому подтвержение..И вот такие кадры нас,нiби-то охороняють....только от кого .От себя же,наверное.МдаАнастейша, якшо ви щоденно займаєтеся груповим насильницьким словодрочерством, це не означає, що всі такі! Окрім алкоголю та Баумана, існують й інші, не менш виграшні, життєві теми для обсмоктування! Вдалого робочого дня вам та іншим робочим бджілочкам?!
Ааааа... За кордоном - це тепер так популярно називати відпочинок " на дачі у Бердичеві "?!))) А я, дитина розпусти, вже грішним ділом була подумала, шо обанкротилися ваші славетні 5 см після публічного поповнення особистого послужного списку?Я весь липень на відпочинку за кордоном. А Ви скучили за мною? Тоді запишіть на серпень і я доведу, що 5 сантиметрів спроможні творити чудеса. )))
У меня нет знакомых майоров нац.полицииНаступного разу, Анастейша, коли будете писати мені з Вайбера свого дружбана, майора поліції та дільничного інспектора Московського району м. Харкова, то хоч 1 раз добре подумайте, а потім пишіть. Бо це називається ПІДСТАВА. Не факт, шо він - порядна людина...в українській поліції таких давно вже немає. Я хоч і закордоном іноді буваю, зате з мізками у мене все в порядку. Чого і вам бажаю?!
Подставами то вы занимаетесь.Так умилительно,как вы пытаетесь с Баумана тему перевести пытаетесь...вы такая душевная ( zero )Наступного разу, Анастейша, коли будете писати мені з Вайбера свого дружбана, майора поліції та дільничного інспектора Московського району м. Харкова, то хоч 1 раз добре подумайте, а потім пишіть. Бо це називається ПІДСТАВА. Не факт, шо він - порядна людина...в українській поліції таких давно вже немає. Я хоч і закордоном іноді буваю, зате з мізками у мене все в порядку. Чого і вам бажаю?!
Ви можете недоговарювати скільки завгодно, але...мені не всеодно...Значить, тепер з приводу дтп...Так-от, я не вірю в офіційну версію нацбрехуніції про то, шо тіпа о 4 ранку машина злетіла у кювет з українського серпантину...БО У НАС ЙОГО ПРОСТО НЕМА...ТАКОГО ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ...Офіційна версія ніби-то було порушено ПДР, хоча...150 км/год по українському бездоріжжю+неодноразовий перетин подвійних суцільних смуг+виїзд на смугу зустрічного руху = ну хіба це стаття ККУ?!...Добре, що вижили усі пасажири...У меня нет знакомых майоров нац.полиции
Бо Ви молоде, дурне самозакохане створіння )Вот у міня ачірєдной вапросе к @Indigo ! Вот пачіму у нєкатарих статус GOLD MEMBER, а у міня їво да сіх пор НЄТУ?! Шо за нісправідлівасть, аааа?!
Спокойной ночи,Ира ))))Ви можете недоговарювати скільки завгодно, але...мені не всеодно...Значить, тепер з приводу дтп...Так-от, я не вірю в офіційну версію нацбрехуніції про то, шо тіпа о 4 ранку машина злетіла у кювет з українського серпантину...БО У НАС ЙОГО ПРОСТО НЕМА...ТАКОГО ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ...Офіційна версія ніби-то було порушено ПДР, хоча...150 км/год по українському бездоріжжю+неодноразовий перетин подвійних суцільних смуг+виїзд на смугу зустрічного руху = ну хіба це стаття ККУ?!...Добре, що вижили усі пасажири...
было делоАсфальт плавится ?
Через неделю дело повторится сновабыло дело
небось по лицензии штампуютПанічні атаки 6-го рівня...а я нікого не чіпала... як завжди...просто вийшла в магазин і підаху€ла від побаченого...
Посмотреть вложение 21313