- Реакции
- 1,192
- Баллы
- 113
мені із дрочиками - не по путі?Еще б немного вашей компании)))
мені із дрочиками - не по путі?Еще б немного вашей компании)))
Шпилька это не вульгарноЯ на виїзда і будучи інді на 12-сантиметрових шпильках приїзджала. І нічого ніхто не пі-пі. Хотя пару раз бувало, шо доводилося на 9 поверх туди і назад топати by myself із-за неробочого ліфта...але це вже зовсім інша історія?
А теперь вы в салоне работаете?Я на виїзда і будучи інді на 12-сантиметрових шпильках приїзджала. І нічого ніхто не пі-пі. Хотя пару раз бувало, шо доводилося на 9 поверх туди і назад топати by myself із-за неробочого ліфта...але це вже зовсім інша історія?
Наши пути как следы от телеги очень близки, но не пересекаются(((мені із дрочиками - не по путі?
запитайте у Анастейші: вам з нею точно по путі після секасу ? ? ?А теперь вы в салоне работаете?
А вы свечку держали?запитайте у Анастейші: вам з нею точно по путі після секасу ? ? ?
Інфо з перших вустА вы свечку держали?
ГлупостиІнфо з перших вуст
Навряд чи вам з вашими-то антропометричними даними хтось навіть за гроші дає. Особливо з врахуванням того факту, що ви курите, п'єте і ще й досі з батьками живете)))) тока без абідок ?Глупости
Это помеха нам общаться?Навряд чи вам з вашими-то антропометричними даними хтось навіть за гроші дає. Особливо з врахуванням того факту, що ви курите, п'єте і ще й досі з батьками живете)))) тока без абідок ?
так ми уже бачилися 1 раз у ваших фантазіях думаю, достатньо?Это помеха нам общаться?
Убогим и несчастным тоже нужна ласка и тепло. В конце концов не за бесплатно же
Вы сами все прекрасно знаете)так ми уже бачилися 1 раз у ваших фантазіях думаю, достатньо?
Я вас впізнала. Ви - той студентік безмовний із срібним ланцюжком на лівій руці, який через швидко-finish вимагав 200 грн назад. Слава Богу, я тепер в Україні тільки з деякими постоянніками зустрічаюся тільки і то якщо маю настрійВы сами все прекрасно знаете)
Я действительно молод но не студент, и никогда не торговался. Вы таких сразу в чс, не так ли?Я вас впізнала. Ви - той студентік безмовний із срібним ланцюжком на лівій руці, який через швидко-finish вимагав 200 грн назад. Слава Богу, я тепер в Україні тільки з деякими постоянніками зустрічаюся тільки і то якщо маю настрій
Мені всеодно. Як там зі спортом справи у вас?Я действительно молод но не студент, и никогда не торговался. Вы таких сразу в чс, не так ли?
Пока приостановил. ((((Мені всеодно. Як там зі спортом справи у вас?
Забагато фаст-фуду кладете?!Пока приостановил. ((((
Скорее травмаЗабагато фаст-фуду кладете?!
любовна чи шо там?Скорее травма
При чем тут любовная??????любовна чи шо там?
зустріли у темному борщагівському перевулку товариша Чікатіло??При чем тут любовная??????
я не на столько ребёнокзустріли у темному борщагівському перевулку товариша Чікатіло??
ну нічого мамка с папкой пожаліють й приголублять, Ліцедєй ?я не на столько ребёнок
Никто кроме них)))ну нічого мамка с папкой пожаліють й приголублять, Ліцедєй ?
Ну так в храм ГРУ ФСБ РФ під назвою РПЦ сходіть. Там бідним, нещасним й знедоленим завжди раді ЗА ГРОШІ?Никто кроме них)))
Вы хоть иногда проговаривайте что пишете. А то совсем глупости получаютсяНу так в храм ГРУ ФСБ РФ під назвою РПЦ сходіть. Там бідним, нещасним й знедоленим завжди раді ЗА ГРОШІ?
Я свій двіж і базар виношу й читаю. Ви би з себе починали: адекватності явно не вистача?Вы хоть иногда проговаривайте что пишете. А то совсем глупости получаются