Дякую Вам, зрозумілоПотому что сайт вообще не работает.Их всегда банили конкуренты
Дякую Вам, зрозумілоПотому что сайт вообще не работает.Их всегда банили конкуренты
В мене ні.Якщо у Вас працює,то що?Клієнти є?Я думаю клієнти не будуть заморачуватись з тими впн.Їх і до цього останнім часом стало дуже мало на том укр гоуЦе залежить від вашого ВПН і налаштувань. В мене все працює через ВПН.
У вас приватный ВПН или общественный !?)Це залежить від вашого ВПН і налаштувань. В мене все працює через ВПН.
Там много поехало к вам туристов - немцы и французыВ мене ні.Якщо у Вас працює,то що?Клієнти є?Я думаю клієнти не будуть заморачуватись з тими впн.Їх і до цього останнім часом стало дуже мало на том укр гоу
Та я б с радостью свалить заграницу,но не могу,проблемы.Так бы уже б пятки сверкали.Сто процентов,что одни неадекваты не только в Киеве,а и в стране в целом пооставались,а кто-то просто от тцк прячетсяУезжайте оттуда .Кроме полиции и всех неадекватов вы в Киеве не увидите ;-)
Та может быть.Но на укр гоу их точно не найтиТам много поехало к вам туристов - немцы и французы
І мені будь ласкаДівчата, порадьте, будь ласка, нормальний впн, щоб працював укрго
Поставь TunnelBear все будет работатьВ мене чомусь даже з впн не заходить
дякую) все працюєПоставь TunnelBear все будет работать
Поставив на Айфон цього ведмедя, але не відкриваеться чомусь укрго, може я щось роблю не так?Поставь TunnelBear все будет работать
Став Фінляндію. У мене працює на айфоні. Там не зі всіма країнами працює коректноПоставив на Айфон цього ведмедя, але не відкриваеться чомусь укрго, може я щось роблю не так?
Дуже Дякую. Запрацювало???????Став Фінляндію. У мене працює на айфоні. Там не зі всіма країнами працює коректно
Будь ласка)Дуже Дякую. Запрацювало???????
Нет аналогов укрго, есть ещё группы в телеге , но там в основном дрочерня сидит, редко когда нормальный попадаетсяUkrGo неделю не работает
В тех.поддержке ответили " Добрий день, вирішенням цього питання займаються ".
Какие сатйты сейчас актуальны для потока работы ?
(прогуглила, действительно многие топ сайты не работают)!
VPN скачала, включила, не работает UkrGo
А можно посилання на ваше оголошення в приват мені написати, або може е посилання на кексікуНе знаю, Я зашла разместила все ок. Только надо сразу не на сам сайт заходить а сразу в раздел эротические услуги.
Ну не знаю, дала объявление все ок. Наплыв клиентов как всегда нормНе знаю у кого и что там работает, но если зайти без всяких ВПН уже нельзя, то наверное недолго жить этому укргоу осталось))
А скиньте будь ласка в приват ваше оголошення якщо можно, дякуюНу не знаю, дала объявление все ок. Наплыв клиентов как всегда норм
Тільки шо пробував як Ви пишите на айпаді не заходить на укргоДевочки,заходите как я писала не на сам сайт, а пишите укрго эротические услуги и заходите без всяких ВПНнов
Бо сьогодні він взагалі не працює ?Тільки шо пробував як Ви пишите на айпаді не заходить на укрго
Дякую Вам дуже???????Бо сьогодні він взагалі не працює ?