Ana Stasiya X
Well-Known Member
- Реакции
- 430
- Баллы
- 83
С таким палесосом - и погон у многих не останется.Подождемс?Пылесосом балуетесь?
С таким палесосом - и погон у многих не останется.Подождемс?Пылесосом балуетесь?
Продам бром не дорого)Суїцидальний стан міг бути в когось там, також і в мене, АЛЕ... лише через любов до грошей))). Проте я не дозволю жодному козлу чоловічої статі красти мій робочий спокій. Боротьба з чоловічою ерекцією на всіх фронтах і в будь-якій точці світу - ось мій девіз по життю. НЕМАЄ ЕРЕКЦІЇ - НЕМАЄ ПРОБЛЕМ, А В ДЕЯКИХ ПРИДУРКІВ ПІСЛЯ ЗУСТРІЧІ ЗІ МНОЮ ЇЇ НІКОЛИ ВЖЕ Й НЕ БУДЕ???!
Все на мореКуча Борделей по всему городу ...где же управление по борьбе с незаконной торговлей людьми и проституцией.Где же Бауман?Куда смотрит Кривошей?Куда смотрит ВБ?А ДБР тоже где ?Неужели все медитируют на деньги?
Больничка их заждалась,....как о письме весть дойдет,хоть посмеюсьВсе на море
Как на море ?5550 у меня,5552 тоже у меня Море ,видимо,находится,где яВсе на море
Ааа,так я на его рабочий адрес отправлю письмо с адресами -пускай порадуетсяВсе на море
Настя, вам тоже пора отдохнуть. Правда.Ааа,так я на его рабочий адрес отправлю письмо с адресами -пускай порадуется
Така хороша ідея вперше за 2 роки якось вилізла із вас. От за свій рахунок Анастейшу і звозіть на " отдих "Настя, вам тоже пора отдохнуть. Правда.
Может лучше, вы меня?)Така хороша ідея вперше за 2 роки якось вилізла із вас. От за свій рахунок Анастейшу і звозіть на " отдих "??
У мене є кого возитиМожет лучше, вы меня?)
Преступник должен сидеть в тюрьме .Точка.Тем более,если он не хочет успокоиться.Настя, вам тоже пора отдохнуть. Правда.
Суїцидальний стан міг бути в когось там, також і в мене, АЛЕ... лише через любов до грошей))). Проте я не дозволю жодному козлу чоловічої статі красти мій робочий спокій. Боротьба з чоловічою ерекцією на всіх фронтах і в будь-якій точці світу - ось мій девіз по життю. НЕМАЄ ЕРЕКЦІЇ - НЕМАЄ ПРОБЛЕМ, А В ДЕЯКИХ ПРИДУРКІВ ПІСЛЯ ЗУСТРІЧІ ЗІ МНОЮ ЇЇ НІКОЛИ ВЖЕ Й НЕ БУДЕ???!
Сала і цибулі не вистачаеЯк же мій простітутський шлуночок скучив за нормальною українською їжею
30.7.21
Київ, Україна
#momentsofmylife
Посмотреть вложение 21431