Ana Stasiya X
Well-Known Member
- Реакции
- 430
- Баллы
- 83
У кого что болит,тот такие и ролики ставит.Если вы пьете,то разбирайтесь с этим сами
В тому-то і справа, Анастейша, що дана тема присвячена алкоголізму. Ви в житті стикалися з цим явищем?!У кого что болит,тот такие и ролики ставит.Если вы пьете,то разбирайтесь с этим сами
А вы?!Ответ очевиден :сплошь и рядом ? .РазвеселилиВ тому-то і справа, Анастейша, що дана тема присвячена алкоголізму. Ви в житті стикалися з цим явищем?!
Подскажите, заведение ещё живо? Как называется?Всем ночь. Живите в своё удовольствие. Посмотреть вложение 13113
Мужчіна, гілкою помилилися! Не для таких, як ви, пишу тут.швидкий тест на ковід і мілка з горіховим кремом...оригінально!!!!
вєльмі вамі понєжєн ?Мужчіна, гілкою помилилися! Не для таких, як ви, пишу тут.
От і понєжтеся представниками салонів і камрадським гімномвєльмі вамі понєжєн ?
салонами давно не користуюся.а що панєнка розуміє під камрадським гівном...загадка! принаймі для мене!От і понєжтеся представниками салонів і камрадським гімном
Цю лапшу для вушок 20 річних малалєток притримайте, окей?! Коментарі до моїх постів доступні лише для дівчаток. Модератор про це повідомлений.салонами давно не користуюся.а що панєнка розуміє під камрадським гівном...загадка! принаймі для мене!
Так и до сахарного диабета не далеко.Ну таке собі...Чергове dolce vita від клієнта?
8.7.21
Десь, не в Україні
#momentsofmylife
Посмотреть вложение 21263
Дівчатам в борделях проповіді можете читатьТак и до сахарного диабета не далеко.
Не знаю в борделях не был, ни разу. Я предпочитаю индивидуалок.Дівчатам в борделях проповіді можете читать
А хто це такі?Не знаю в борделях не был, ни разу. Я предпочитаю индивидуалок.
Шановний, ви на цього добродія сильно не розраховуйте! У чоловіка в анамнезі лікування від алкоголізму. Там ще не відомо: 1) за чий рахунок це було, 2) на яких правах він там перебував, 3)про які саме кайфи мова йде. По секрету скажу, що воно в житті нічого важче, аніж свої 5 см не тримало. Тому пишіть пану в лі4куПодскажите, заведение ещё живо? Как называется?
Хотел бы я так кайфонуть? Конечно))
Дикі та прудкі дівчата)))А хто це такі?
20 річні як правило давно не малолєткі і досвідчені. дівчатка з броварської вам в приклад. а в борделях(обидва в районі льва толстого) був всього двічі, доречі то був самий паскудний секс в моєму житіЦю лапшу для вушок 20 річних малалєток притримайте, окей?! Коментарі до моїх постів доступні лише для дівчаток. Модератор про це повідомлений.
От заката до рассвета.Подскажите, заведение ещё живо? Как называется?
Хотел бы я так кайфонуть? Конечно))
З приводу мого фірмового спілкування крапками, то не треба його використовувати по відношенню до мене ж самої, пишучи із лівих акк. Це вже явно перебор з вашого боку, @Лицедей . Офіційних заяв також не потрібно: я і так все знаю, тому нікому не відповідаю, окрім модератора і дівчатОт заката до рассвета.
То вас покусали или придушить хотели?Бойова бджілка Алі4ка заработалась аднако
11.7.21
Десь, не в Україні
#momentsofmylife
Посмотреть вложение 21279
У меня нету других аккЗ приводу мого фірмового спілкування крапками, то не треба його використовувати по відношенню до мене ж самої, пишучи із лівих акк. Це вже явно перебор з вашого боку, @Лицедей . Офіційних заяв також не потрібно: я і так все знаю, тому нікому не відповідаю, окрім модератора і дівчат
Ну понятно. Іншого від вас і не очікувала?. Брешете - як дишете))))У меня нету других акк
Поцікавтеся у представників салонів ? Вони 100% мають знати, шо це таке)То вас покусали или придушить хотели?
Пылесосом балуетесь?Бойова бджілка Алі4ка заработалась аднако
11.7.21
Десь, не в Україні
#momentsofmylife
Посмотреть вложение 21279