- Реакции
- 1,193
- Баллы
- 113
Берлі, запитання Настюші занадто тяжко даютьсяЧому ви мене ображаєте? Я вам зробив щось погане?
Берлі, запитання Настюші занадто тяжко даютьсяЧому ви мене ображаєте? Я вам зробив щось погане?
Берлі, запитання Настюші занадто тяжко даються. Краще попросіть довідку про проходження планового огляду у психіатра
Так їй буде значно цікавіше?.
Не указывай,как и с кем общаться.Я таких "умниц"обычно посылаю на три буквы,где им и местоБерлі, запитання Настюші занадто тяжко даються. Краще попросіть довідку про проходження планового огляду у психіатра
Так їй буде значно цікавіше?.
Расскажите лучше,как ваш день прошел )Чому ви мене ображаєте? Я вам зробив щось погане?
Моїй душі в твоїх долонях тісно... Як гадаєте, куди я їду??!
7.6.21
Київ, Україна
#momentsofmylife
Посмотреть вложение 20792
В Вінницю?Моїй душі в твоїх долонях тісно... Як гадаєте, куди я їду??!
7.6.21
Київ, Україна
#momentsofmylife
Посмотреть вложение 20792
Вийшов перший день з відпустки на роботу. Закалатався просто жесть.Расскажите лучше,как ваш день прошел )
Дуже цікавоВ Вінницю?
А ви, що можна подумати приїхали б?Дуже цікавоХіби ви мене запрошували в гості?!
![]()
За гроші в цьому світі все можливоА ви, що можна подумати приїхали б?
Скільки ви готові заплатити?За гроші в цьому світі все можливонавіть мій приїзд до вас у Вінницю?
Про людські чесноти брехливій грубіянці Настюші обов'язково розкажітьНасправді я шутю...
Не все в цьому світі залежить від грошей. На першому місці людяність, відвертість та чесність...
Це неможливо, по багатьом причинам:Про людські чесноти брехливій грубіянці Настюші обов'язково розкажіть...по секрету?...на вушко?
Бажання породжує спосіб, небажання - причинуЦе неможливо, по багатьом причинам:
1. Я не поряд, і вона теж;
2. У мене не має її телефона, так як у неї мого;
3. Вона не захоче мене слухати... Як і багато інших.
4. Ще не придумав...
Не дивлячись, що там живуть родичі. Я там був лише два рази. То такого вислову не чув.Бажання породжує спосіб, небажання - причину. Так говорять на Західній Україні
![]()
Де це там?!Не дивлячись, що там живуть родичі. Я там був лише два рази. То такого вислову не чув.
А ви звідти родом?
Свалява, Березинка, Мукачево, УжгородДе це там?!
Скільки ви готові заплатити?
Как-то такая не интерестная и сомневаюсь в искренности этой "подачи" мне.Потому пишите что хотите ,но что сделано - то сделано.Украина неспроможна захистити своих граждан,поэтому те ищут помощи в других странах.А если еще Зеленский войну начнет....все массово кинулись делать загранпаспорта и убегать из Украины.Франция и Германия не поддержали первое лицо в этом его решении.А Россия....стояла и стоять будет .Сколько святых мест в ней.Про людські чесноти брехливій грубіянці Настюші обов'язково розкажіть...по секрету?...на вушко?
Хочешь сделать мир лучше -начни с себяПро людські чесноти брехливій грубіянці Настюші обов'язково розкажіть...по секрету?...на вушко?
Вы душка,Берли ))))Це неможливо, по багатьом причинам:
1. Я не поряд, і вона теж;
2. У мене не має її телефона, так як у неї мого;
3. Вона не захоче мене слухати... Як і багато інших.
4. Ще не придумав...
Не думаюВы душка,Берли ))))
Why?!)Не думаю
Because, I'm not good guy... As you think...Why?!)
А с чего такие выводыу вас?)))Because, I'm not good guy... As you think...
Та передумав усі варіанти про себе, і нічого хорошого не знайшов. Один негатив і компромат на кожен аспектА с чего такие выводыу вас?)))
Даю приклад, ви б хотіли собі такого бойфренда як я?За негатив - однозначно нет
А вот за компромат...как говорит мой хороший друг -"без бумажки ты @акашка,а вот с бумажкой - ты человек".Он много ещё говорит дельного говорит
![]()