- Реакции
- 1,192
- Баллы
- 113
Де відпишетесь, Andrew?!Тута чи на батьківському камрадському ресурсіку??!Вообщем как схожу отпишусь
Де відпишетесь, Andrew?!Тута чи на батьківському камрадському ресурсіку??!Вообщем как схожу отпишусь
По поводу "ты" может быть банальная опечатка. Вас это цепляет больше чем Ептя. Что показывает ваше неравнодушие ко мне. Я маргинал??? Вы значение этого слова хорошо понимаете? А верить нельзя никому.)))А я з ним не згідна, Анастейша. Для початку нехай ця безкультурщина по імені @Лицедей пояснить, якого милого він до дядька Йоптя звертається на " ти ", а до мене, молодшої по віку за їх обох, - переважно на " ви ". Впевнена, шо це все спілкування - чисто підліткова бравада і понти, бажання вигідно замалюватися. Автору топіка, як і цьому маргінальєро не вірю. Жодному їх слову. Та й взагалі довіряти чоловікам у наш час - назвичайно небезпечна та невдячна справа???
Там он ещё больше обосрется,как увидит все движение?Ну если мальчик боится таких милых девушек)
То ему в салон) там все ласковые и нежные )))))
Ну да, ну да. З приводу буцімто моєї небайдужості - це просто політ божевільної фантазії пожиттєвого дроча. Мова саме про вас, @Лицедей , і вам подібних, якими цей форум просто кишить. Адекватні люди розуміють помилковість ваших хворобливих теорій?По поводу "ты" может быть банальная опечатка. Вас это цепляет больше чем Ептя. Что показывает ваше неравнодушие ко мне. Я маргинал??? Вы значение этого слова хорошо понимаете? А верить нельзя никому.)))
К т.с. только немного юмора. Не делайте из меня монстра)
Вы заметили что гадости про меня пишете только вы??????Ну да, ну да. З приводу буцімто моєї небайдужості - це просто політ божевільної фантазії пожиттєвого дроча. Мова саме про вас, @Лицедей , і вам подібних, якими цей форум просто кишить. Адекватні люди розуміють помилковість ваших хворобливих теорій?
Любит она Вас, что ж тут непонятного )Вы заметили что гадости про меня пишете только вы??????
Я помітила лише одне: ця вся збочена романтика з вашого ротика ллється по спецзамовленню громадянки @Ana Stasiya X та її спільника з рядів оборотнів в пагонах по прізвищу Бауман. Так от, @Лицедей , просто майте на увазі, жодному вашому слову я не вірю. Такі персонажі як ви, Анастейша та її любовнічек - це зрадники Батьківщини-Матері во плоті. Спіймати таку рибину як я - це із розряду фантастики. Ваш рівень - це новенькі дівчата в цій темі. Можете не відповідати. Я впевнена, що ВНЯТНЕНЬКО усе пояснила ?Вы заметили что гадости про меня пишете только вы??????
А почему я не Бауман?Я помітила лише одне: ця вся збочена романтика з вашого ротика ллється по спецзамовленню громадянки @Ana Stasiya X та її спільника з рядів оборотнів в пагонах по прізвищу Бауман. Так от, @Лицедей , просто майте на увазі, жодному вашому слову я не вірю. Такі персонажі як ви, Анастейша та її любовнічек - це зрадники Батьківщини-Матері во плоті. Спіймати таку рибину як я - це із розряду фантастики. Ваш рівень - це новенькі дівчата в цій темі. Можете не відповідати. Я впевнена, що ВНЯТНЕНЬКО усе пояснила ?
З ким кувиркались, в тих і запитайте?Хороше question для @Ana Stasiya XА почему я не Бауман?
Это только ваши догадки и не более.З ким кувиркались, в тих і запитайте?Хороше question для @Ana Stasiya X
Ніжність і я - поняття несумісні?Это только ваши догадки и не более.
То вам не делали приятноНіжність і я - поняття несумісні?
Для чего нужна душа такая, если за душою ни гроша ? ?То вам не делали приятно
Ира,не нужно обо мне столько говорить в своих "бабских балачках",сорри за такую фразу.Где-нибудь за кадром поговорите про меня,мне как бы все равно ,если не заметили.Заранее,спасибо за пониманиеЗ ким кувиркались, в тих і запитайте?Хороше question для @Ana Stasiya X
Ну,я же писала уже,что сейчас все патриоты уезжают на Запад?Анастейша та її любовнічек - це зрадники Батьківщини
Бісексуальність - ваша особливість, Анастейша. Не моя. Я - гетеросексуальний однолюб. Тому всі " кастюмери " , членики яких були обсьосюкані вашим ротиком, в моєму розумінні - це вже використаний матеріал. Сподіваюся, з потенцією у них все sehr gut після контакту із вашою ядовмістною слинкою???Ира,не нужно обо мне столько говорить в своих "бабских балачках",сорри за такую фразу.Где-нибудь за кадром поговорите про меня,мне как бы все равно ,если не заметили.Заранее,спасибо за понимание
Все у вас к деньгам сводитсяДля чего нужна душа такая, если за душою ни гроша ? ?
Ви ж перший мову про приємне завели. Чіста explained свої життєві устави ?Все у вас к деньгам сводится
.Бісексуальність - ваша особливість, Анастейша. Не моя. Я - гетеросексуальний однолюб. Тому всі " кастюмери " , членики яких були обсьосюкані вашим ротиком, в моєму розумінні - це вже використаний матеріал. Сподіваюся, з потенцією у них все sehr gut після контакту із вашою ядовмістною слинкою???
На то самое шо от сглаза спасти должно ?На что ниточка привязана была?
Держите нас в курсе! Отряд из диванных экспертов всегда придёт вам на помощь)))))Вообщем как схожу отпишусь
Видно что и за деньги вы удовольствие не получали.Ви ж перший мову про приємне завели. Чіста explained свої життєві устави ?
Слабенький аргумент Шо такоє?! Натхнення закінчилося??Видно что и за деньги вы удовольствие не получали.
Слабенький аргумент Шо такоє?! Натхнення закінчилося??
Ваши словаНіжність і я - поняття несумісні?
Про свої чесноти girls на лавці у парадного розкажете maybe, хтось із них for free вам ноги і розставить?Ваши слова