- Реакции
- 1,192
- Баллы
- 113
Звичайно. Так само як і розмір пенсії ваших батьківНу это очень личное)
Последнее редактирование:
Звичайно. Так само як і розмір пенсії ваших батьківНу это очень личное)
Что вам мои родители покоя не дают?Звичайно. Так само як і розмір пенсії ваших батьків
Мене більше їх квартира київська цікавить?Что вам мои родители покоя не дают?
Шо-шо?!
Irishka_2000, ты же вроде местнаяа, можно фото и условия в личку?
Куй железоШо-шо?!
Так-так?...Безумовно, у нової власниці вашої квартири будуть нові ключі?Куй железо
так моя или родительская?Так-так?...Безумовно, у нової власниці вашої квартири будуть нові ключі?
Та мені без різниці. Можу і обидві цапанути. Головне - виселити вас втрьох на дачу на пмж???так моя или родительская?
Как это вы еще дачу не захотели?Та мені без різниці. Можу і обидві цапанути. Головне - виселити вас втрьох на дачу на пмж???
Я - перебірлива та водночас чуйна дівчинка Саме тому столичні квартири сімейці совково-РПЦ-шнутих умів явно ні до чого???Как это вы еще дачу не захотели?
А жопа у вас не слипнится?Я - перебірлива та водночас чуйна дівчинка Саме тому столичні квартири сімейці совково-РПЦ-шнутих умів явно ні до чого???
Жопа - це у вас. А у мене на її місці акуратні, м'якенькі сідниці?А жопа у вас не слипнится?
Ага помним, бразильскиеЖопа - це у вас. А у мене на її місці акуратні, м'якенькі сідниці?
Шота ви реально сьогодні занадто віртуально передрочили??Ага помним, бразильские
Не переживайте за мои эякуляции))))Шота ви реально сьогодні занадто віртуально передрочили??
Ну ви ж прекрасно пам'ятаєте, шо секас із жалості - це тема ваших батьків, а не моя??!!Не переживайте за мои эякуляции))))
Не умеете вы шутить.Ну ви ж прекрасно пам'ятаєте, шо секас із жалості - це тема ваших батьків, а не моя??!!
Ну ви ж не в образі на повію за це??!Не умеете вы шутить.
У них с Берли свадьба запланированна.Когда уже свадьба?)
Это ваши слова, не мои.Ну ви ж не в образі на повію за це??!
Запахло смаженим, так перевзуваєтеся на ходу?!У них с Берли свадьба запланированна.
А что не было такого?Запахло смаженим, так перевзуваєтеся на ходу?!
У вас в анамнезі алкоголізм і декілька шлюбів, так шо ні нада задню передачу включатьА что не было такого?
Там всех с форума собирались пригласить кроме меня
Если бы знали правду, написали конкретную цифру)У вас в анамнезі алкоголізм і декілька шлюбів, так шо ні нада задню передачу включать
Нєубідітєльно брехунькаєте?Если бы знали правду, написали конкретную цифру)
Як там на чужині?Нєубідітєльно брехунькаєте?
Інших питань нема ? ?Як там на чужині?
Додому не хочеться?
Вы похудели?)Інших питань нема ? ?