4к за годину, чекає завжди в апартаментах.не еще не успели. А чего она предлагает? И сколько хочет?
Борщцікаво. А що робить? Анал?
Борщ вона точно не вміє готувати.
Борщ прямо во рту у себя делет?? Еб..ть, вот это техника миньета???.
Красивая девушка, но скорее всего там за 4к только классика.Борщ прямо во рту у себя делет?? Еб..ть, вот это техника миньета???.
Но меня больше анал интересует.
Это скорей всего типаж, не думаю что кто то в здравом уме будет светить лицо на этом сайтеКрасивая девушка, но скорее всего там за 4к только классика.
Так світить не вона, а камрад. Скоріше за все, дівчина в телезі скинула йому свої фото, а він створив на форумі тему та залив їх сюди.Это скорей всего типаж, не думаю что кто то в здравом уме будет светить лицо на этом сайте
А ви що її хлопець, що й особистим життям цікавитесь, знаєте що вміє готувати і т.д.Борщ вона точно не вміє готувати.
Скоріше за все хлопець колишній або той, з яким не склалося. )А ви що її хлопець, що й особистим життям цікавитесь, знаєте що вміє готувати і т.д.
В телезі також рідко хто свое обличчя світить .Так світить не вона, а камрад. Скоріше за все, дівчина в телезі скинула йому свої фото, а він створив на форумі тему та залив їх сюди.