Eva69
Еva
- Реакции
- 11
- Баллы
- 3
Давно щось тут не було обговорювань.
Питання до дівчат...
Чи були у вас погрози від дівчини/дружин, ваших клієнтів?
Одна тут мені спокою не дає вже другий місяц....
Спочатку, написала з свого номеру.. Типу:-"я його вже один раз пробачила за "ізмену".. І ось. Знову бачу, що ходить на ліво" ..
Вже не памятаю, що саме їй написала. Але переписку видалила, і забула...
Через місяць, пише постоянний, (який знає давно мене в лице, і мої ціни, ну і адресу) .. І питає:нагадай ціну,адресу, і скинь фото з лицем.. Чуйка в мене спрацювала на 100...Відповіла,що ціна не мінялась, да і я теж.. Надумаєш, пиши.
Ну тут і понеслося: хто я, хто вона, +погрози, і т.д.... Через день, переписку вже видалила вона.
Так як працюю з постояними, нових беру-ну дууууже рідко....Тому деяким, можу просто і не відповідати.
Але ж та баришня, пише з різних номерів, і починає погрози кидати.
Хотілося б послухати, як ви виходили з такої ситуації.
Додаю скрин з останнього повідомлення.
Питання до дівчат...
Чи були у вас погрози від дівчини/дружин, ваших клієнтів?
Одна тут мені спокою не дає вже другий місяц....
Спочатку, написала з свого номеру.. Типу:-"я його вже один раз пробачила за "ізмену".. І ось. Знову бачу, що ходить на ліво" ..
Вже не памятаю, що саме їй написала. Але переписку видалила, і забула...
Через місяць, пише постоянний, (який знає давно мене в лице, і мої ціни, ну і адресу) .. І питає:нагадай ціну,адресу, і скинь фото з лицем.. Чуйка в мене спрацювала на 100...Відповіла,що ціна не мінялась, да і я теж.. Надумаєш, пиши.
Ну тут і понеслося: хто я, хто вона, +погрози, і т.д.... Через день, переписку вже видалила вона.
Так як працюю з постояними, нових беру-ну дууууже рідко....Тому деяким, можу просто і не відповідати.
Але ж та баришня, пише з різних номерів, і починає погрози кидати.
Хотілося б послухати, як ви виходили з такої ситуації.
Додаю скрин з останнього повідомлення.
Вложения
-
141.9 KB Просмотры: 198