Вирішив підняти свою тему, щоб не займатися флудом. І звісно її переназвав.
1. Автори, хто писав про псевдоромантизм, про меркантильність - були праві. Проте все ж таки в деяких ситуаціях це корисно (щоб не здвинулась криша і не з'явилось ще одного маньяка на вулицях). З дівчиною котра була героїнею того що вище ми просто спілкуємось (вона вже не дівчина за визовом, збирається одружуватись) як звичайні знайомі (у котрих є купа спільних інтересів). Тепер я вважаю що малювати секс-робітниць з монетоприймачем в сердці - не чемно. За ці пів-року я змінив ставлення. І нижче напишу чому.
2. Увесь цей час поки я тоді спілкувався з вами, я також лікувався у психо-терапевта по професійному вигорянню котре вже практично межувало з депресією. Плюс прихована агресія до всієї жіночої статті через те що 15 років були проблеми.... Так от продовження походів була її рекомендацією і взагалі лікарка натякнула, що дівчата окрім позитивного психологічного впливу мали на мене і позитивний фізичний.
3. Чувак вище написав що 2 похода хороших з 2 це не реально, я подумав що для вибірки це дуже малий досвід (щоб я міг тут щось начитувати) і вирішив - з початку треба зменшити цінову категорію, бо весною знайти хорошу секс-робітницю за 1.5к було занадто легко і зменшив до 1к. (а потім і ще менше). Негативний досвід з'явився) (була дівчина котра затягувала час, щоб не було сексу бо боялась мене)), ну і була ще дівчина з професійним підходом, проте сумна (було бажання обійняти і плакати, було просто вогко на вулиці). І потім я вирішив остаточно "пробити дно" і спробувати похід в бордель...
4. І ось тут я напишу з власного досвіду чому 90% відсодків з більше ніж 20 знайомств, до декого по декілька раз (а я ціле літо, окрім поїздок закордон, сильно підсів на ці розваги, настільки регулярно що це мені замінило спорт-зал )) були позитивними. Секс-робітниця - жінка. Зустрічаючись з нею ви зустрічаєтесь з жінкою і відноситись треба так само, як цілком звичайної жінки. Більше того, на той час який ви проводите з нею, бажано відноситись як до коханої. Щоб було все круто поміж вами бажано щоб була "іскра" чи симпатія. Все ж таки секс це інтим. І це не тільки і не скільки я про "злити" в когось (вибачте про мій французький). Навіть якщо вам не вдалось... (наприклад, як у мене, через фізіологічні проблеми через 15 років "тримання себе в руках") то все одно при симпатії у нас організм виробляє такий гормон як "ендорфін", ви відчуватимете, ніби всі гори можете звернути, депресія вмить щезне... І взагалі це буде та сама закоханність про що я писав на самому початку. І це нормально. Цілком нормально відчувати симпатію до красивої і чемної жінки. Цілком нормально відчувати закоханність до неї на невеликий проміжок часу. Навіть якщо вона надає секс-послуги. Секс - дуже схожий на соціальний танець, проте тут почуття ще гостріші. І мені залишитись людиною дуже допомогли саме танці. Я відносився до дівчат-секс-робітниць так само як до партнерок на якомусь танцювальному вечорі. Бо секс як і танці це спілкування. А кожна людина - окремий всесвіт. А отже під час нього ви обидва приймаєте участь і несете відповідальність один за одного, і також бажано мати симпатію один до одного, і проявляти її. Поганий у дівчини настрій, боїтесь що вас не приймуть - придбайте для неї квіти. Кажіть дівчатам які вони прекрасні (ви ж чомусь вибрали саме цю дівчину), проте це повинно бути чесно. Жінки якось відчувають коли ви не зовсім чесні з ними. (інтуіція?) Повага, посмішка, доброзичливість, відповідальність, охайність, такт - це практично запорука того що буде все круто. Ну і плюс симпатія. (я ніколи не думав, що дівчата цієї професії можуть червоніти коли ти кажеш їм про те які у них красиві очі, посмішка, довге красиве волосся...), інколи здається таке враження що компліменти у нас в суспільстві взагалі мало кажуть.
5. Так як я люблю спілкуватись, то виявилось що я познайомився з купою різних людей. У кожної своя мотивація, в деяких дійсно можна закохатись через стержень в середині, інтелект... (і що саме сумне - дівчата так само можуть відчувати симпатію до хороших кліентів, але ж ми ходимо через якійсь обставини котрі не дозволяють нам відшукати партнерку по життю, і дівчата заробляють і мають надавати послуги безлічі кліентів).Ну і зазвичай живуть дівчата не в тому місті де працюють. А отже у вільний для них час важкувато піти разом у кіно, наприклад (бо часто, у них є дитина, старенькі батьки, навчання...), навіть коли і вже не зовсім проти перейти кордон поміж роботою і дружбою. Але здається мені - при бажанні можна. *я спілкуюсь більш-менш дружньо з однією знайомою секс-робітницею-студенткою (вже правда не її кліент)
6.Негативні моменти - секс-робітниці в конторах це як кодери (програмісти) на "галерах", так само вигоряють. Про іншу фізіологію я мовчу. Багато дівчат з часом (якщо працюють декілька років) до кліентів починають ставитись, як до "дойних корів", а не таких самих людей. (проте професіоналка залишиться професіоналкою, просто не чекайте ту саму іскру чи симпатію).
Клієнти з часом починають ставитись як до "спермоприймачів" (х.ф. "Ескортниця" (с)), більш того можливо знецінення взагалі жінок. (навіть по собі, за пів року, став бачити ознаки цього, поки що не дуже явні, але мене це лякає). Коли я відвідував борделі однієї мережі котру нещодавно накрили копи, коли там просили писати відгуки в їхній чатік для кліентів то я мовчу про те що взагалі їх писав (і написав більше за всіх інших "постоянників"), так останні були більше "споживацькими", а не схожими на літературне ессе в честь чарівної дівчини.
7. Я за легалізацію. Тим більше коли став свідком як копи наїхали на один з борделей тієї мережі. Після цього у мене в тривожній аптечці з'явилось заспокійлеве (не для себе). Якби я пішов тоді в той де були дівчата-з-котрими-я-спілкувався (більш вже по дружньому) я б мабуть бився головою об стіну, що нічого не можу зробити (я і так практично бився, бо відчував себе винним за те що через шок, нічого навіть і не спробував зробити хоча б для однієї дівчини).
8. Я вважаю що це був цінний досвід. І дякую усім дівчатам котрі були причетні до цього. Я круто змінив своє ставлення як до професії (я вважаю що бути секс-робітницею це краще ніж макдональдс, хоча б фізична користь для кліентів існує і якщо себе не "ушатувати" то і для робітниці теж) так і тих хто цим займається. Просто до всього треба підходити з розумом (вилікувати депру через ці послуги - норм, але підсажуватись як я влітку - коли два -три рази на тиждень - не норм, це вже залежність)
9. Але це ніколи не замінить нормальних, повноцінних відносин з дівчиною. І про це не потрібно забувати.
Вибачте за лонгрід. Make Love not War!