- Реакции
- 1,192
- Баллы
- 113
Значить, дівчулі, перший раз подзвонив 10.12.2019 року. Була коротка розмова, як ми бачимо, і підписаний опісля відповідно як " Инф-Я_укр.акцент ". На той період моєї повійської біографії рекламу я давала дуже часто і телефони пробивала не завжди, бо мала лише неповних 6 місяців досвіду роботи інді в Україні. Зате...мізків у мене вистачило, аби хоча б із 1-го разу підписати клієнта. Значить, про чувака я забула, проте...сьогодні він об'явився в Телеграмі, про що автоматично прийшла звістка. Як обично, вирішила перевірити, що це за контингент такий.
Значить, по G підписаний, як Вася Попадинець і 51 тег, який переглянути не можу. По історії розмов глянула і афігєла, бо якби мені зараз якийсь козел після разової консультації почав наярювати по ночам, то я би нахрєн його би відправила у ЧС. Ті 2 пропущені нічні дзвінки я тоді пропустила, бо йшов великий потік повідомлень на Вайбер і дзвінків одночасно. А коли працюєш з клієнтом, то нема часу заморачуватися на це.
На 97% впевнена, що це звичайний сімейний провінційний дрочік.
Чому сімейний?! Бо на аві він з дружиною та сином.
Чисто по географії поширення прізвища Попадинець, установила, що це чисто закарпатське прізвище.
На Червоному сайті про нього немає інфи. Якщо хтось мав з ним інший досвід, додайте, будь ласка, інфо.
Значить, по G підписаний, як Вася Попадинець і 51 тег, який переглянути не можу. По історії розмов глянула і афігєла, бо якби мені зараз якийсь козел після разової консультації почав наярювати по ночам, то я би нахрєн його би відправила у ЧС. Ті 2 пропущені нічні дзвінки я тоді пропустила, бо йшов великий потік повідомлень на Вайбер і дзвінків одночасно. А коли працюєш з клієнтом, то нема часу заморачуватися на це.
На 97% впевнена, що це звичайний сімейний провінційний дрочік.
Чому сімейний?! Бо на аві він з дружиною та сином.
Чисто по географії поширення прізвища Попадинець, установила, що це чисто закарпатське прізвище.
На Червоному сайті про нього немає інфи. Якщо хтось мав з ним інший досвід, додайте, будь ласка, інфо.