- Реакции
- 1,192
- Баллы
- 113
Пацан уявив себе Шерлоком Холмсом українського розлива... Намагався прочитати мені лекцію про тіпа врєд анорексії та булімії в сучасному суспільстві та їх вплив на мізки хуєголових мужиків, ХОТЯ...це ще до кінця 100% не зрозуміло. Женя підігнав мені статтю із Харьковських Ізвєстій за 28.07.2016. Дай Бог йому здоров'ячка за це!..Причинно-наслікові зв'язки у його баняку повністю порушені, тому що самому вартувало би ту статтю для початку прочитати і особливо після цього переварити. Але шо я вимагаю від наших чоловіків?! Там в основному примітивне мислення, ще може оперативна пам'ять іноді трохи працює... і то тільки на візуалку....ну про те, що вони трахатися не уміють, а лише дрочать на максімалках, то я взагалі мовчу... Лєра Лєвітіна - головна героїня, да тільки чувак полінився щось далі в Інеті пошукати про неї. 1 картинка зроблена в звичайному спальному районі - і Жека обеззброєний!!! Шо і потребувалось довести: з будь-яким чоловіком можна зробити абсолютно все що завгодно. Головне - це дубасити по його мозку з потрібною силою і амплітудою просто пам'ятайте про це, Кицюлі???
Вложения
-
98 KB Просмотры: 245
-
150 KB Просмотры: 256
-
84.8 KB Просмотры: 294
-
115.9 KB Просмотры: 290
-
238.4 KB Просмотры: 285